Ledig stilling: Norges råeste studentjobb?

Variert og spennende jobb? Check. Ledererfaring? Check. Nettverk? Check. Ser pent ut på CVen? Check. Tilpasset studiene? Check. Synlig jobb i finanskonsern? Check. Vi skal nå ansette en ungdomsøkonom på deltid. Er du den rette?

I løpet av september skal vi ansette en student i deltidsstilling som skal få ansvaret for å bygge den beste og mest relevante ungdomsøkonomiportalen i Norge. Ungdomsøkonomen skal sammen med et korps av bloggere engasjere og utfordre unge til å ta stilling til små og store økonomiske veivalg. Samtidig skal de utvikle godt og relevant stoff som ansatte i banken kan bruke når de skal formidle økonomi til ungdom og studenter.

Stillingen skreddersys til kandidatens studieplaner, og vil gi solid nettverk og verdifull erfaring i økonomi, markedskommunikasjon og ledelse.

Vi gjør dette fordi vi er opptatt av å ikke være formyndere som belærer unge, men i stedet engasjere unge til selv å sette ord på hva de mener er viktige tema knyttet til ungdom og økonomi. Du blir den første ungdomsøkonomen som sammen med dine nye medbloggere skal skape unikt økonomistoff av og for unge.

Kanskje en av de råeste deltidsjobbene man kan ha som student?