Snart får du full oversikt over bedriftens økonomi i nettbanken

Vi relanserer snart en av nettbankens kanskje viktigste sider – startsiden til nettbanken for bedrifter. Her får du full oversikt over bedriftens økonomi.

Vi har en ambisjon om å gjøre hverdagen enklere og mer oversiktlig for små og mellomstore bedriftskunder, og nå er vi veldig spente på hva dere synes om den nye ”Min oversikt”. Sjekk videoen – og fortell oss hva du synes.

Når får du tilgang til ”Min oversikt” i nettbanken?
I løpet av høsten vil alle få den nye forsiden ”Min oversikt”. De første kundene får imidlertid tilgang allerede fra slutten av august, og deretter slipper vi til nye brukere etter hvert. De aller ivrigste av dere vil kunne få muligheten til å prøve den nye forsiden ved aktivt å skru på dette selv. Det gjør du i nettbanken. Mer informasjon om dette kommer.

Her er de viktigste endringene:

  • Snarveier: En rask tilgang til de mest brukte tjenestene i nettbanken. Du får varsler når noe er nytt.
  • Ny saldo og kontooversikt som er søkbart. Du kan også gruppere kontoene slik du ønsker.
  • ”Mine kontobevegelser” viser samlet forbruk på alle kontoene innenfor den valgte kontogruppen de siste 30 dager eller andre tidsperioder du velger.
  • Nytt søk gjør det enklere for deg å finne frem til transaksjon, beløp eller transaksjonstype.
  • Oversikt over siste hendelser.

Følg med utover høsten/vinteren, da vil vi komme med flere spennende endringer i nettbanken – sånn at du skal få en enklere hverdag :)

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.