Nye lokaler i Molde: Åpent hus og mange arrangementer

Forrige mandag flyttet vi endelig tilbake til Storgata 42 – nå har vi samlet vårt finansmiljø i Molde under et og samme tak. Det markerer vi med åpent hus og en rekke foredrag. Det starter mandag klokken 10.00 med offisiell åpning, kaker, og aktiviteter både for små og store.

Vi har jobbet med oppussing av bygget i to år, og vi har vært ute av bygget i ett av disse. Om vi kan få sagt det selv så vil vi si at resultatet er over forventning.  Med det nye kontoret samler vi vårt finansmiljø i Molde under et og samme tak, og vi bygger et kompetansesenter som gjør oss i enda bedre stand til å gi gode tjenester til våre kunder.

Uken som kommer inviterer vi alle i Molde og omegn til offisiell åpning med program og aktiviteter hele uken. Du velger selv hva du ønsker å delta på. Program og påmelding finner du her.

Det starter mandag 17.september kl. 10.00 med offisiell åpning og besøk fra ordføreren. Deretter er det åpent hus frem til kl 18.00, med kaffe, kaker, boller, brus og aktiviteter for både store og små. De neste dagene er det mye som skjer. Vi håper å se deg!

Følg åpningsuken på FacebookTwitterInstagram og Instabank.