Sikkerhetsbrist funnet i Internet Explorer – bruk annen nettleser

Flere sårbarheter i Internet Explorer gjør at vi anbefaler våre kunder å bruke alternativ nettleser eller mobilbank.

Det er oppdaget en sikkerhetsbrist i nettleseren Internet Explorer. Vanligvis kommer leverandøren med en sikkerhetsoppdatering etter kort tid. Frem til Microsoft kommer med en oppdatering anbefaler vi våre kunder å benytte andre nettlesere enn Internet Explorer. Alternativt kan du bruke mobilbanken.

Alternative nettlesere kan være Google ChromeFirefoxSafari eller Opera.

Som en generell regel bør du sørge for at du har ABS også på PC-en: Antivirus + Brannmur + Sikkerhetsoppdateringer. Du bør slå på automatisk sikkerhetsoppdatering på PC-en din, da vil denne sørge for at PC-en oppdateres slik at sikkerhetsbrister blir rettet. Du kan laste ned gratis Antivirus i nettbanken din hos SpareBank 1.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.