Marvin og Mona med ny parodi

I fjor ble det truet med advokater, i år tar DNB vår Clooney-parodi med et smil.

Vår variant av Clooney og den danske dame på et hotellrom spredte seg som ild i tørt gress i fjor høst. Trønderne oppfattet humoren, det gjorde derimot ikke DNB-ledelsen. Fra Aker Brygge ble det truet med advokater og mulig rettssak med mindre SMN trakk filmen tilbake. Vi trakk først på skuldrene, og så slettet vi filmen fra vårt eget nettsted.

I går arrangerte banken Tæl for 16. gang, og tradisjonen tro hadde turtelduene Marvin og Mona funnet på nye ablegøyer på forhånd. Med god hjelp fra Verdal Teaterlag og Høylandet Film & TV fikk de laget en uskyldig oppfølger av fjorårets stunt.

Den første filmen av to ligner litt på DNBs nye Cloooney-film fra en eller annen stillehavsøy, for vår del spilt inn i Inndalen i Verdal. Den andre filmen har derimot en ganske annen slutt. Og der ligger poenget.

På adressa.no kan du se filmene selv. Der kan du også lese DNBs svar, i år med humoristisk innpakning.

Adressa: – Vi lager litt harselas med fjorårets bråk

Adressa: – Bra Marvin fant skatten slik at han får råd til hytta på Oppdal