Movember: Vi slår et slag for trønderbarten!

…men først fjerner vi den. Så kan man spørre seg – er det kult å gro ansiktshår på overleppa? Selvfølgelig er det det! Og i hvertfall når det er for en god sak.

Som Midt Norges største finanskonsern har vi et ansvar å ta vare på barten som statussymbol. Trønderbart, Harrybart og Bartebyen er nesten å regne som nasjonale symboler i Norge. Hva hadde norgeshistorien vært uten bartebeinerne og Bartejarlen? Svært kjedelig!

Gjennom november hvert år oppfordrer Movember menn over hele verden til å anlegge bart. Målet er å samle inn penger og skape oppmerksomhet rundt menns helse, med fokus på prostatakreft. Den 1. movember stiller herrene med glattbarbert ansikt, og gror så en flott mustasje resten av måneden for å synliggjøre kampanjen og fremme menns helse.

Vi er nå 32 ansatte i SpareBank 1 SMN som har registrert seg i Movember og SpareBank 1 SMN- laget. Så langt er Stjørdal og Privatbank de største avdelingene, men ettersom starten på innsamlingen ikke går før torsdag 1. november håper vi en del flere melder seg på.

Du kan gi en donasjon til kreftsaken gjennom SpareBank 1 SMN-laget ved å gå inn på denne siden på movember.com.

Hvis du bare er nyskjerrig på hvordan lineupen vår er, kan du sjekke det på SpareBank 1 SMNs lagside på movember.com. Vi ligger for øyeblikket som nummer seks i Norge! Selv om vi er  klar over at det virkelig starter i morgen og skyter fart etterhvert som bartene gror fram.

Her på bloggen vil du kunne følge barteveksten – og hvis du er mann så bør du bli med du også!

Privatbartgjengen i Trondheim

En bartefri Stjørdals-gjeng