NæringsDriv 2012

NæringsDriv 2012 i Trondheim ble en suksess med 250 begeistrede deltakere i Britannia Hall. Konferansens røde tråd var varehandelens betydning for verdiskapingen, noe vi belyste gjennom fremtidas betalingsløsninger, markedsanalyser, konjunkturbarometer og statsbudsjettet.

Foredragsholdere var finansminister Sigbjørn Johnsen, Magnus Reitan, Reidar Mueller, Jarle Gulbrandsen, et spennende panel i tillegg til egne krefter i banken. Det hele ble styrt på en fremdragende måte av Eli Arnstad.

NæringsDriv ble godt mottatt av deltakerne – over 90 % ga terningkast 5 eller 6 på totalinntrykk. 2012-versjonen av NæringsDriv er historie og vi har allerede startet evalueringen og planleggingen for neste år. Vi har mottatt nyttige innspill som skal sikre videre utvikling og en enda bedre konferanse neste år.

Konferansen ble også i år avsluttet med nydelig tapas i Banksalen Restaurant og et forrykende tæl-show i Olavshallen.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.