46 menn i SpareBart 1 SMN gjør heder på trønderbarten og kreftsaken – se bildene!

Å gro en vakker mustasje er ikke enkelt, men usedvanlig pene ting er sjeldent det…. Derfor er det desto mer imponerende at 46 skikkelige mannfolk i SpareBank 1 SMN har prydet seg selv med alt fra klassiske trønderbarter til kunstneriske mustasjer i hele november til inntekt for kreftsaken.

Etter tre ukers spising av kunstgjødsel, vanning og iherdig bartegroing, med tilhørende jevnt over lav kompetanse på bartestussing, så har vi nå kommet litt på vei med barteveksten så vi har noe å vise fram.

Vil du støtte kreftsaken og SpareBank 1 SMN-laget i den nasjonale bartekonkurransen? Alle monner drar, og guttene har samlet inn penger iherdig så langt. SpareBank 1 SMN ligger nå på 10. plass i hele Norge, men vi sikter litt høyere! Statistikken under illustrerer hvor viktig det er å stille opp:

  • 1 av 8 norske menn får diagnosen prostatakreft i løpet av livet
  • I år vil 4 210 nye få diagnosen i Norge.

Størrelsen på bidraget er ikke det viktigste. Det viktige er at du bidrar og hjelper Movember til å fortsette det fantastiske arbeidet med å samle inn viktige midler som går til verdensledende forskning for å fremme menns helse.

På bildet: moWerner Gjerde, Kenneth Tjønna, Karl Petter Kilnes, Fredrik Arntsen, Geir Arne Leinum, Haakon Jacklin Haugen, Bertil Halsen, Espen Eriksen, Arne Kristiansen, Arild Hjelmen, Arne Nypan, Roger Rones, Haakon Jensen, Torgeir Thorn og Thor Ivar Tryggestad.