Har du planer om å kjøpe bolig?

For hva bør man tenke på? Er det lurere å eie enn å leie? Kjøpe alene, med kjæresten, eller kanskje foreldrene? Hva bør et budsjett inneholde for å se hvor mye man klarer å betale i måneden? Så er det jo kravet til 15 % egenkapital… hvordan kan man komme rundt det? Det er mange spørsmål. Gjennom en prat med en av oss så kan vi svare på det meste.

På bloggen så har skrevet mye om disse temaene, og nettet flyter ellers også over av informasjon rundt spørsmålet. For eksempel har vi skrevet generelt på om du bør eie eller leie, hva bør barn og unge tenke på når de sparer til bolig, vi har skrevet om Starthjelp, om hvor mye du bør forsikre innboet ditt for, og vi har holdt foredrag om muligheter i boligmarkedet.

Men uansett hvordan man snur og vender på det, så har egentlig alle disse spørsmålene et felles svar; det kommer litt an på.

Det kommer litt an på din situasjon – din unike situasjon. Alt fra hvem du er, hva du gjør, hva du har gjort, hvor du er i livet, og  hva du ønsker vil påvirke hva du kan (eller bør) gjøre. Det gjør det litt mer krevende å saumfare nettet for informasjon. For hva er egentlig best for deg?

Den enkleste løsningen er å prate med noen som vet og kan – og på det området er vi gode. Gjennom en god samtale med en dyktig rådgiver hos oss kan vi kan kartlegge din situasjon, og følgelig hvilke mulige løsninger du har. Da får du også vite hva banken kan bidra med for at du skal nå dine mål.

Rådgivning er det vi er best på. Sammen med deg kan vi ta en totalgjennomgang av din økonomi, og hvilke muligheter den gir i forhold til de ønskene du har.  Du får full oversikt og innblikk, og har dermed alt klart den dagen drømmen din skal realiseres.

Med litt planlegging så vil nemlig den dagen komme.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.