Stemningsrapport fra Sparebankuka 2012

Tradisjonen tro hadde banken mange arrangementer under sparebankuka og mange fornøyde barn på besøk. Vi har samlet en liten stemningsrapport fra noen av kontorene våre.

Trondheim
220 barn og voksne hadde tatt turen til bankens hovedkontor mandag ettermiddag. Labb og Line serverte grove pizzaboller og saft.  Martin Hagfors og Håkon Gebhardt i duoen HGH, underholdt med showet ”Meg og kameraten min”.  I juni ga de ut CD med tittelen ”Det e´kke bra før det er dårlig”.

I Salamandernatten kunne de modige se på de store skumle figurene til Eirik Kili Olsen. Munken Fiscowicz fortalte den skumle historien om bankens kirkeruin. RBK-spillere Tore Reginiussen, Christian Gamboa og Jon Inge Høiland sparket fotball og signerte. Rett fra trening kom Byåsen Håndball Elite-spillerne Ida Alstad, Terese Pedersen og Jenny Grøtan.

Elnesvågen
Ansatte ved kontoret på Eide inviterte til Eventyrstund i banken torsdag ettermiddag. De sørget selv for underholdningen. Siril leste fra “Pulverheksa på ball”. Prinsen Kirsti, hadde invitert til stort ball på slottet.

Alle måtte komme, ellers ble det ikke noe ball. Politimannen Gerd og tyven Arnt Rune hadde blitt uvenner og ville ikke komme på ball. Det gikk bra til slutt slik det ofte gjør i eventyr. Hvis dere vil vite mer om hvorfor politimannen og tyven var uvenner, må dere kjøpe boka og lese selv.

Vellykket eventyrstund med spente og forventningsfulle barn og foreldre.

Åfjord
I år inviterte vi  4.klasse ved Åset Skole i Åfjord til banken 31.oktober på selveste Halloween! Vi bydde på boller, frukt og saft til alle og enhver, noe som falt i god smak til ungene. Ungene fikk lære å sette inn penger fra sparebøssen sin. De fikk også se hvordan man tar ut penger i minibanken, samt hvordan man veksler sedler til mynt i myntrullveksleren.

Vi hadde også en konkurranse der vi overrasket klassen med et stort glass med godteri. Den som klarte å tippe, eller kom nærmest, hvor mange godtebiter som var oppi glasset skulle få det med seg hjem! Ungene ble elleville og stirret på glasset og tenkte så det knakte! Etter en stund hadde alle levert sine lapper og ventet i spenning på svaret.

Den heldige het Marcus og sa slettes ikke nei takk til å få med seg et gass med godteri hjem på selveste Halloween. På forhånd hadde vi i banken oppfordret klassen til å lage et bilde. Dette bildet skulle vi kjøpe av dem, for den flotte sum av 2.500 kroner. Pengene og bildet har barna valgt å gi til “Barnas Turlag” i Åfjord.

Inderøy
Vi hadde besøk av Sakshaug Barnehage som fremførte fine sanger og skapte god stemning i banken. Etterpå ble det boller og saft.

Steinkjer
Det var stor stemning i Sparebankuka på Steinkjer, spesielt på torsdag var det fullt av barn i banken og på Dampsaga. Da var vår alles skihopper Anders Bardal til stede og delte ut sparepremier, samtidig som han skrev autografer på både sparepremier og annet, til stor stas for barna.

Labb var også på plass og koste seg sammen med barna, Line hadde spist for mange boller og var hjemme med vondt i magen. På kvelden var det kino i Dampsaga, hvor banksjef Gunn Haugan Aasheim ønsket velkommen sammen med Labb, og fortalte om hvor viktig det er å spare. Filmen Madagaskar 3, var populær og barna koste seg med boller og saft.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.