En måned med SpareBart 1 samlet inn 33 290 kr til kreftsaken

Det ble mye bart mot slutten av Movember da 47 staute menn i SpareBart 1 SMN i løpet av november stadig fikk en stadig kraftigere bart – til støtte for kreftsaken. I lunsjen 30. november hadde vi en prisutdeling med tre priser; Mr. Mustache, Mr. Trønderbart og Mr. Movember.

En personalresturant var stappet til randen med forventningsfulle trøndere som ønsket å se hvem det var som stakk av med de gjeve barteprisene. Etter at Movember hadde gått sin gang var 33 290 kroner samlet inn – det holdt til en 17. plass på landsbasis. Vi ble slått av bartene til Nordea, men lover sterk omkamp til neste år!

I Norge samlet aksjonen inn over 4,4 millioner kroner, og på verdensbasis samlet barteglade menn i hele verden over 658 millioner kroner til verdensledendeforskning på prostatakreft. Det er intet mindre enn imponerende!

Lokalt i SpareBank 1 SMN hadde vi tre priser – de to klassene Mr. Mustache kåret den mest friserte og velkledende mustachen, mens Mr. Trønderbart – åpenbart – skulle kåre den mest markante og tydelige trønderbarten. Werner Gjerde fikk Mr. Mustache, mens Thor Ivar Tryggestad fikk prisen for Mr. Trønderbart. Juryen mente at blant de 10 nominerte var det mange sterke kandidater innen Mr. Mustache, mens trønderbarten var litt underrepresentert!

Den siste prisen – Mr. Movember – gikk til den som hadde klart å samle inn mest penger på laget. Kim Anders Olsen klarte å bruke barten til å samle inn hele 5 209 kroner til Movember. Gjennom iherdig bruk av personlige SMS hadde pengene strømmet inn.

Hva premiene var? Penger donert til Movember, selvsagt.

Vi gratulerer alle vinnerne!


Juryen, her ved Eli Arnstad, studerte bartene nøye før bartekåringen.

Det var ingen enkel oppgave for juryen å kåre vinnerne.

Initiativtaker og Movember-kaptein for SpareBart 1 SMN-laget Espen Eriksen ledet seansen med stødig bart.

Bakerst f.v.: Mr. Mustasche Werner Gjerde, SpareBart 1 SMN-kaptein Espen Eriksen, Mr. Trønderbart Thor Ivar Tryggestad og Mr. Movember Kim Anders Olsen. Foran er ved juryenkonserndirektør Wenche Seljeseth og konsernbanksjef Eli Arnstad.