Et nytt og annerledes bankkontor

Vi åpnet nylig vårt første audiovisuelle bankkontor. Med videomøteteknologi permanent plassert er banken lett tilgjengelig i rådhuset i Vik kommune.

Det var i september i fjor SMN vant sitt første kommuneanbud i Sogn og Fjordane, og nå var tiden inne for å knytte kundeforbindelsen enda tettere.

– Bruk av videoteknologi tilgjengeliggjør vårt kompetansemiljø overfor kundene på en ny og effektiv måte. Planen er å ha mange fagmøter med Vik kommune i løpet av året med ulike temaer (Markets, Finansiering, CM). Virtuelle møter er ikke en erstatning for fysiske møter, men et supplement, sier konsernbanksjef Per Oskar Olsen i Bedriftsmarked i SpareBank 1 SMN.

Til stede på det aller første videomøtet var blant andre ordfører Marta Finden Halset og rådmann Oddbjørn Ese i Vik kommune samt SMNs konsernsjef Finn Haugan. Det ble servert kake og kaffe i begge rom. På kaken i SMN sto det “gratulerer med ny møteplass – hilsen SMN”.