Vinner av tegnekonkurransen i sparebankuka

Tommy Lian (8) fra Stiklestad ble årets hovedvinner. 10 vinnere har mottatt ryggsekk og drikkeflaske.

I forbindelse Sparebankuka oppfordres barn til å delta i tegnekonkurranse. I år kom det inn over 200 tegninger fra hele Midt-Norge og Nordvestlandet, og Tommy Lian (8) fra Stiklestad ble kåret som hovedvinner. I begrunnelsen fra juryen heter det: Dette er en kreativ og spennende tegning. Den er fargerik og stor, med 6 ark limt sammen. Labb og Line på tur med en stor sjiraff.

Ved et møte i banken bleTommy premiert med et flott Canon Ixus kamera. Det hører med til historien at Susann ble hovedvinner i 2010. Søskenparet, som til daglig går på Stiklestad skole, forteller at de er glad i å tegne. Tommy er ekspert på dyretegninger, og da spesielt på siraffer. Susann liker å forme tegneserier fra dagliglivet. Fotoapparatet skal brukes til å fotografere bilder fra hytta og ferier. Tommy vil også prøve seg på filming.

På spørsmål om de stiller med tegninger neste år så er svaret et unisont JA!

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.