Bli med privatøkonomen på jobb!

Det er mange flotte personligheter, spennende karrierer, hverdager og profiler i SpareBank 1 SMN. Nå får du muligheten til å komme tettere på dem, ved å “bli med dem på jobb” i en uke via Instagram.

Over en lengre periode har vi benyttet oss av mobilapplikasjonen Instagram. Her har vi hatt det vi liker å kalle Instabanksjefer fra forskjellige kontorer rundt i Midt-Norge, som i hver sin periode har brukt Instagramkontoen til banken til å dele bilder fra lokalkontoret og hjemstedet sitt. Nå ønsker vi å ta en liten vri, ved å heller følge enkeltpersoner i deres arbeidshverdag i banken.

Først ute er vår egen, profilerte, engasjerte og utadvendte Endre Jo Reite. Han har en aktiv og travel hverdag hvor han jobber som privatøkonom.  Her kommer han med privatøkonomiske analyser som kan hjelpe våre kunder. Endre Jo bidrar med råd og tips som er nyttig for deg som forbruker, med sin unike evne til å gjøre kompliserte budskap, regelverk og statistikker, både enkle og interessante.

“Jeg har jobbet med finans, eiendom og risikostyring de siste ti årene. Både i Ernst & Young, DnB NOR og Handelsbanken. Jobben i SpareBank 1 SMN fikk jeg i 2008. Jeg er sivilingeniør innen risikovurdering og har i tillegg studier i samfunnsøkonomi, statistikk og ledelse.” sier Endre Jo om bakgrunnen sin.

Du finner uttalelser fra Endre Jo i både små og store aviser på ukentlig basis, og i tillegg er han en aktiv skribent her på bloggen. Han er også aktiv på Twitter under nicket @privatokonom1.

“Jeg har alltid hatt interesse for analyser av trender og hvordan folk påvirkes av ytre faktorer som renteutvikling, fremtidsutsikter og massemedia. Dette har gitt meg varierte utfordringer innen analyse av alt fra organisasjoner og effektivitet til eiendomspriser,” sier Endre Jo på sin sedvanlige engasjerte og blide måte.

“I SpareBank 1 SMN opplever jeg en flott kombinasjon av nærhet til kundene og faglig spennende utfordringer innen analyse og risikostyring. Jeg ser det som spennende å bidra til at vi deler noen av de observasjonene vi gjør rundt utviklingen for regionen, og noen av rådene vi kan gi basert på alle de kundene vi daglig møter.”

Nærhet til kundene. Det er jo det det handler om, og derfor gleder vi oss til å dele enda mer med deg og andre kunder fremover.

Du følger Endre Jo i hverdagen hele denne uka ved å følge oss på Instagram.com/sparebank1smn eller i selve appen Instagram på telefonen din, under navnet: sparebank1smn