Med Tæl til Idol!

Camilla Bendiksen Rakbjørg har en unik stemme og et stort talent, og i 2010 mottok hun bankens Tæl-stipend. Gjennom Tæl-stipendordningen har vi over lang tid vært med på å løfte fram og støtte lokale talenter. Nå er Camilla i semifinalen i Idol og kjemper om en plass i finalerundene.

Tæl handler om noe langt viktigere enn penger. Det handler om å ha mot til noe du ikke tør. Å klare det du ikke kan. Å ville det ingen andre makter. Å fortsette der andre stopper. Det kaller vi tæl.

Se video av Camilla i Idol (ekstern lenke, tv2.no)

I 2010 fikk Camilla Bendiksen Rakbjørg fra Melhus Tæl-stipend, og hun brukte stipendet på å videreutvikle sitt unike sangtalent. Tidligere i år gikk hun videre i Idol, og i kveld klokken 20.00 på TV 2, skal hun opptre foran dommere, publikum og tusenvis av TV-seere.

Vi gleder oss til å se hvordan det går, og ønsker henne lykke til!

Har du et spesielt talent? Gjør du noe uvanlig? Har du eller noen du kjenner et talent innenfor musikk, idrett, kunst, veldedig arbeid eller som har vist stort engasjement i lokalmiljøet? Kjenner du noen med tæl? Vi tar i mot søknader fra medio juni frem til 31. august.