Barnas Skidag!

Barnas Skidag ble arrangert for 20. gang søndag 3. mars. Vi har vært med på laget som stolt sponsor siden oppstart  og var i år også tilstede med telt og aktiviteter for store og små.

Lørdagens ruskevær i Trøndelag gjorde at både vi og arrangørene var spente på om det kom til å bli noe særlig oppmøte. Søndagen kom, og været viste seg heldigvis fra en bedre side.

Arrangøren antar at det var ca 15 000 barn og foreldre tilstede i de stappfulle løypene i Granåsen. Resultatet ble at over 4000 skiglade barn stilte til start.

Marcus og Martinus fra MGP Jr og Vennebyen laget ekstra god stemning på skiarenaen. Både barn og foreldre fikk danset og sunget med i snøværet.

Vi hadde med oss bankens lykkehjul til Granåsen. Alle som ville prøve fikk en sjanse til å vinne kjempefine premier. Det førte til kø av store og små håpefulle gjennom hele dagen. Mange hadde nemlig hørt rykter om praktiske premier og gode drops til trøstepremie.
Inne i teltet vårt kunne man varme kalde fingre og tær, eller få et glass saft eller en kaffe.

Vi støtter prosjekter som skaper engasjement, som har verdi over tid og gir nytte og glede til mange. Det prioriteres prosjekter innen innovasjon, næringsutvikling, kultur, idrett, miljø og humanitære formål.

Masse snø, glade barn og god stemning gjorde 20-årsjubileet til Barnas Skidag helt perfekt. Vi gleder oss allerede til neste år!