Har du husket reiseforsikring til påskeferien?

Enten du skal bruke påskeferien i byen, på fjellet, eller i utlandet så har du behov for en god reiseforsikring. Det kan vi hjelpe deg med!

Nå er det ikke lenge igjen til påskeferien og alt det som hører til står for døren. Alle har sine tradisjoner, men mange velger å reise bort. Noen reiser kort, og andre reiser langt. Det alle har til felles er at man har behov for en god reiseforsikring. Uhell, ulykker, tyveri og sykdom kan også skje i påsken, uansett hvor du er. Med SpareBank 1 sin topp reiseforsikring er du forsikret på alle reiser som du og familien foretar i løpet av året.

Det er mange fordeler med vår reiseforsikring, men vi skal nevne noen. Den dekker utgifter som følge av akutt sykdom eller ulykkesskade under reisen, den inkluderer avbestillingsforsikring, og den har 24 timers nødassistanse i hele verden.

Les mer om hva reiseforsikringen dekker

Vi anbefaler alle våre kunder topp reiseforsikring. Da er du dekket for alle typer reiser, året rundt, uten krav til overnatting eller flyreise. Dette gjelder altså uansett om det er bytur, hyttetur eller helgetur til København.

Skal du til EØS-land anbefales at Europeisk helsetrygdkort medbringes på reisen.

SpareBank 1 har de mest fornøyde forsikringskundene – både før og etter en skade.

 

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.