Jobb hos oss?

Vi har en visjon om å bli den anbefalte banken. Vår ambisjon er å kunne forbli en selvstendig, regional bank som betyr mer for bedrifter og personer i Midt-Norge enn en hvilken som helst annen bank. Da er det viktig å ha de beste medarbeiderne.

SpareBank 1 SMN er regionens største finanskonsern, og ett av seks medlemmer i SpareBank 1 Alliansen. Hovedkontoret ligger i Trondheim og konsernet har, med sine datterselskaper, mer enn 1100 ansatte. Vi er en regional selvstendig sparebank med lokal forankring, og nærhet og kompetanse skal kjennetegne vårt forhold til markedet.

Som Midt-Norges eneste komplette finanshus, med alle funksjoner og tjenester, har du mange spennende muligheter hos oss. Vi er også tilknyttet en allianse som gjør oss til Norges nest største bank, med karrieremuligheter over hele landet. Gjennom SpareBank 1-alliansen og egne datterselskap kan vi tilby konkurransedyktige produkter innen finansiering, sparing, forsikring og betaling.

Ved vår bedriftspresentasjon på Trondheim Økonomiske Høyskole (TØH) i februar i år, beskrev en av våre rådgivere i Direktebanken, Sjur Bratlien, arbeidsdagen sin slik: “Arbeidsdagen min er dynamisk, utviklende, fleksibel, utfordrende, krevende og full av muligheter. Noen sier at å være finansrådgiver er litt som å være psykolog, og kanskje har de noen ganger litt rett i det. Vi må sette oss inn i livssituasjoner for å avdekke den enkeltes behov, slik at vi kan skreddersy løsninger som passer den enkelte. Det blir aldri kjedelig. I tillegg har vi et fantastisk godt arbeidsmiljø, noe som gjør at vi gleder oss til å gå på jobb.”

Vi ønsker å bli den anbefalte banken. For å komme dit så er det viktig å ha de beste medarbeiderne. Det er avgjørende at våre medarbeidere har den kompetansen som skal til for å levere gode tjenester og kundeopplevelser. Vi bruker derfor store ressurser på opplæring og kompetanseutvikling. Nå har vi også etablert et eget akademi for å sikre at medarbeidere som starter hos oss får god opplæring, og mulighet til å videreutvikle seg gjennom hele arbeidskarrieren.

SpareBank 1 SMN skal fortsatt være en rådgiverbank. Teknologi og gode digitale løsninger er viktig, men det er også mennesker. Vi tror ikke at man må velge mellom å være en tradisjonell rådgiverbank og en bank med hovedvekt på digitale kanaler. Vi ønsker å være best på begge deler.

Finansbransjen i Norge er i en rivende teknologisk utvikling, og her ligger vi helt i front. Samtidig satser vi sterkt på rådgiverne våre, og er nå inne i en endring vi kaller Ny giv. I denne prosessen legger vi om organisasjonsmodellen og bygger opp en ny organisasjon rundt rådgiverne våre. Slik skal vi bli Norges mest kundevennlige bank. Vi skal bli best på kundeopplevelser!

Er du den rette for oss?

Det viktigste for oss er at du er en person som tar initiativ og ser muligheter. At du ikke bare tåler, men er glad i endring. Fordi vår bransje er stadig i forandring, og det vil den fortsette å være. Skal du jobbe hos oss må du være en person som har lyst til å utvikle deg og skape resultater sammen med andre. Sammen får vi ting til å skje!