Markedskonferansen 2013!

Trondheim markedsforening (tmf) jobber for å øke kompetansen til trønderske bedrifter rundt moderne markedsføringsmetoder. Noe av det de tilbyr er månedlige frokostmøter, den årlige markedskonferansen, utdeling av Robert Millar prisen/Årets Markedsfører og kurs.

Den årlige markedskonferansen med utdeling av Robert Millar prisen ble holdt på torsdag 7. mars, i konferansesenteret som tilhører vårt hovedkontor i Søndre gt. 4. Her fikk vi spennende, lærerike og tankeutfordrende foredrag, fra Petter Bae Brandtzæg (Sintef), Catherine Lemaréchal (ticato), Morten Micalsen (Mindshare) og Nikolaj Stagis (foredragsholder/forfatter). Einar Steen (Senter for Ledelse) gjorde en flott figur som konferansier fra begynnelse til slutt.

I mellom foredrag fikk alle deltakere god tid til å mingle med de andre deltakerne, og mange visittkort ble levert ut, kontakter ble knyttet og historier utvekslet. Alt sammen over kaffe, fukt og god fingermat levert av restauranten i banksalen.

Nettverksbygging er viktig, og en viktig del av det tmf driver med. De ønsker å bidra til at de som jobber med markedsføring skal kunne dele med og lære av hverandre på tvers av bransjer og bakgrunn. Det er vi også opptatt av, å kunne bidra til at det gror godt rundt oss, at næringsliv i vår region vokser og gjør det godt.

Etter det faglige påfyllet gikk alle deltakere ned i banksalen hvor det var dekket til festmiddag. Her fikk alle pratet med hverandre over et godt måltid. Konferansier Einar Steen og Håvard Skrogstad, som er leder for Trondheim Markedsforening, sørget for underholdning og utdeling av Robert Millar prisen/Årets Markedsfører.

Robert Millar prisen har fått sitt navn etter iren med samme navn som kom til Trondheim for over hundre år siden. I 1914 grunnla han det som senere ble kjent som Trondheim Markedsforening. Det er også opphavet til den moderne markedsføringen i Norden. Vinner av prisen høster blant annet anerkjennelse og et betydelig beløp til bruk i markedsføring for bedriften.

Vinneren av Årets Markedsfører ble Carma! De andre nominerte var Sonans og Get Inspired.

Vi er en av hovedsamarbeidspartnerne til Trondheim Markedsforening. Det er et samarbeid som har gitt glede og faglig påfyll til banken, stor vekst for tmf, og en arena for deling, læring og nettverksbygging for bedrifter i Trondheim og omegn.

I følge tmf har samarbeidet med oss bidratt til at de kan invitere til frokostmøter i flotte lokaler som er optimale både med tanke på beliggenhet, mat og fasiliteter. Den økonomiske støtten har også gjort det mulig å heve kvaliteten på foredragene, og ikke minst heve Markedskonferansen et par hakk.

Vi håper veksten fortsetter i lang tid fremover, vi ønsker Trondheim Markedsforening lykke til med det videre arbeidet, og vi takker for en flott dag/kveld på Markedskonferansen 2013.