Trening og sparing gir resultater

Kjetil André Aamodt er verdens mestvinnende alpinist gjennom tidene. Forrige uke holdt han foredrag om hvordan man skal nå sitt potensial under bankens temakveld i Molde og Ålesund. Kjetil Andre fortalte oss om sin karriere, vinneroppskriften og hvordan man skal nå sitt potensial.

Trening gjør mester

Hvis man alltid skal velge den triveligste veien, vil man ikke oppnå de beste resultatene. Desto bedre og hardere du jobber, jo bedre resultater vil du oppnå. – Uansett hvor håpløst det virker noen ganger så er det den innsatsen man legger inn som kommer ut, formidlet Kjetil Andre.

Vi fikk også høre at penger ikke nødvendigvis gir resultater. Det handler først og fremst om å ta ansvar for egen utvikling gjennom gode verdier og holdninger og hardt arbeid, var Kjetil Andres tydelige budskap gjennom hele foredraget.

Tenk på pensjonen din

Før Kjetil Andre Aamodt gikk på scenen fikk deltakerne innblikk i hvorfor vi alle må spare til egen pensjon. De harde fakta er at vi ikke lenger kan regne med at staten og arbeidsgiver ordner opp i pensjonen.

Det klare budskapet var at alle må spare til egen pensjon. Jo tidligere du starter, desto mindre beløp trenger du å sette av hver måned. De som starter å planlegge tidlig, kan gå en spennende pensjonisttilværelse i møte. Resten må belage seg på å jobbe lenge, og kanskje leve sparsomt når de går av.

Les mer om pensjon: Nå må du ta større ansvar for egen sparing

Slik finner du ut hva du får i pensjon

Steg 1: Gå inn på www.minpensjon.no

Steg 2: Logg deg inn med bruk av BankID

Steg 3: Legg inn alder første arbeidsår og nåværende årslønn

Steg 4: Skriv ut beregningene som viser din pensjon

Steg 5: Ta med beregningene til din rådgiver i SpareBank 1 SMN

Det skal bety litt mer å være kunde i SpareBank 1 SMN enn i en hvilken som helst annen bank. Med fascinerende foredrag med Kjetil Andre Aamodt og gode faglige innslag håper vi og tror at deltakerne fikk oppleve det. I SpareBank 1 SMN ønsker vi å vise at det å være kunde hos oss gjør en forskjell.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.