Boligkveld og Eva & The Heartmaker

Eva & The Heartmaker gjestet rosenes by under stormøtet med tema “Veien til din første bolig”. I tillegg til super underholdning fikk unge og håpefulle med seg gode råd om hvordan de kan komme seg inn på boligmarkedet.

I Molde tok 150 unge potensielle etablerere i boligmarkedet turen innom stormøtet til banken. Her fikk de fikk høre privatøkonom Endre Jo Reite gi tips og råd om hva man bør tenke på når man skal investere i sin første bolig. Han ba blant annet de unge være realistiske med hensyn til hvor stor gjeldsbyrde man påtar seg, at man investerer med tanke på fremtiden, og at man må vurdere muligheten for å vokse inn i boligen. Du kan lese noen av Endres råd her og her.

Evaandtheheartmaker1

Eiendomsmegler Ragnhild Sandøy fra EiendomsMegler 1 i Molde fortalte engasjert om hvordan det å stille godt forberedt kan bidra til at kjøpsprosessen på veien til å eie sin første bolig går så smurt som mulig. Hun gav tips om forventninger man kan ha før man starter boligjakten, nyttig informasjon om visninger og budrunder, rettslige forhold og selve kjøpsprosessen.

evaandtheheartmaker2

I pausen fikk tilhørerne god anledning til å mingle og prate med rådgivere i banken og med meglere fra EiendomsMegler 1. Mange fikk med seg et nyttig tips eller to fra flinke fagfolk.

Mange av tilhørerne hadde gledet seg til å høre Eva & The Heartmaker. Eva Weel Skram er kjent fra Idol i 2005 og har siden den gang etablert seg på artisthimmelen med kjente hiter som bla. Traces of you, Calling me, Signals, Mr. Tokyo og Gone in a flash. Eva sang låter både fra den siste plata, og tidligere utgivelser. Noen av disse er faktisk spilt inn på kjøkkenet til Eva og hennes band-ektemann Thomas Stenersen – som har en fortid i Morten Abels band. Eva og bandet hennes har vært nominert for både Spellemanns-pris og MTV-pris. Med ny plateutgivelse i år blir 2013 definitivt et travelt år for dette dyktige bandet. De greide i alle fall å skape meget god stemning i Molde for mange unge boligkjøpere.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.