Cecilie Skog trollbandt på Røros

Polfarer og fjellklatrer Cecilie Skog var mandag kveld invitert til Røros som en del av samarbeidsavtalen mellom multisportskonkurransen Røros Challenge og SpareBank 1 SMN i Røros og Ålen. Det ble både lattermildt og følelsesladet.

Eivind Langseth, banksjef på Røros, ga alle og enhver noe å tenke på i sitt innlegg om pensjon. Cecilie Skog responderte umiddelbart med løfte om å ta tak i sin egen pensjon. “Jeg har ikke så mye som et bittelite pensjonspoeng en gang, men dette skal jeg jammen finne ut av i morgen tidlig,” innledet den sjarmerende ekspedisjonsfareren da hun fikk ordet.

Cecilie er godt kjent for sine polferder og klatreturer, og har også tidligere deltatt på temamøter vi har holdt  i Midt-Norge. Denne gangen trollbandt og tok hun med seg Røros-publikummet inn i sin verden, med beretninger og bilder fra sine ekspedisjoner. Hun bød på seg selv i form av både latter og tårer i løpet av foredraget. “Det er du som skriver din historie – grip tak i drømmene dine”, avsluttet hun engasjert.

Kvelden markerte også åpning av påmelding til årets Røros Challenge som går av stabelen første helga i juni. Ola Andreas Stavne presenterte konkurransen og oppfordret alle til å melde seg på, og da gjerne sammen med familien. Selv beskriver de seg som “Røros Challenge er en artig og kreativ multisportkonkurranse midt i et av verdens beste reisemål.” Vi er stolt samarbeidspartner.

Påmelding til Røros Challenge.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.