Følg Eli og bankens gavearbeid!

Vi i SpareBank 1 SMN er opptatt av å kunne bidra til et sunt og levende lokalsamfunn. Går det bra for banken så betyr det at vi har større muligheter for å bidra i regionen vår – og går det bra med regionen rundt oss, ja da går det også bra med banken. Denne uken kan du bli med Eli Arnstad, leder for bankens gavearbeid, på jobb – via Instagram.

Det er mange flotte personligheter, spennende karrierer, hverdager og profiler i SpareBank 1 SMN. Nå får du muligheten til å komme tettere på noen av dem, ved å “bli med dem på jobb” i en uke via mobilapplikasjonen Instagram.

Denne ukens Instabanksjef er en engasjert, lattermild og særdeles driftig dame, med en travel og givende arbeidshverdag. Eli Arnstad sitter midt i hjertet av banken, der hun jobber med bankens gavearbeid. Hvert år gir vi midler til rundt tusen forskjellige formål, innenfor et veldig bredt spekter. Mangfoldet i regionen gjenspeiles også i Eli sin arbeidshverdag – og hun kan like gjerne finnes i et møte med Trondheimsolistene, på Stiklestad eller Olavsfestdagene, i Vår Frue Åpen Kirke med Bymisjonen eller på en sportsarena.

“Jeg er en trønder med røttene festet på Skatval. Utdanningen min er innenfor økonomi og ledelse, og jeg har hatt en variert yrkesbakgrunn fra politikk, offentlig forvaltning, lokalt næringsliv samt fra energi og bank,” sier Eli Arnstad.

“SpareBank 1 SMNs samfunnsengasjement strekker seg utover den ordinære bankdriften. Fondet gir oss mulighet til å bygge, utvikle og begeistre i samfunnet rundt oss. Å lede dette arbeidet er utrolig spennende, og det gir et veldig godt innblikk i mangfoldet og utviklingen i regionen vår. Denne uken på Instagram ønsker jeg å vise litt av hva vårt samfunnsengasjement bidrar til.”

Eli er en aktiv skribent her på bloggen, og hun dukker opp rett som det er i avisene i forbindelse med arbeidet hun gjør. Du kan også følge henne på twitter under nicket @elimortwit

Du følger Eli i hverdagen hele denne uka ved å følge oss på Instagram.com/sparebank1smn eller i selve appen Instagram på telefonen din, under navnet: sparebank1smn