Fra 5000 til 400 ord

Mange synes forsikring og forsikringsspråk er vanskelig. Derfor har vi gjort det enkelt for våre kunder å oppdatere seg om personforsikringene de allerede har. I år kan du lese igjennom den årlige utsendelsen av personforsikringene du har hos oss – på et par minutter.

Du trenger bare å lese ett ark på rundt 400 ord – i stedet for 30 sider og 5000 ord, som du har måttet lese tidligere. Du får et greit overblikk over de forsikringene du har som gjelder liv og helse – kjapt.

Redusert mengde og formidlingsmåte

Vi har endret måten vi skriver på og mengden vi formidler. Vi bruker enkelt språk, bilder og visualiseringer for å øke forståelsen. Og vi har bare tatt med det som er nytt og viktig for den enkelte.

Foreløpig gjelder dette våre liv og helseforsikringer.

Ønsker du å fordype deg i juridiske forhold – i det som kalles vilkår, anbefaler vi at du leser dette på nettsidene for liv og helseforsikringer som du har tilgang til, eller at du kontakter en av bankens forsikringsrådgivere.

Hva synes du?

Nedenfor ser du eksempel på et årlig forsikringsbevis for Livsforsikring. Har du noen forslag til flere forbedringer? Bruk kommentarfeltet nedenfor eller kontakt oss.

ProLife_Production_V1.0_server_BNBank

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.