Gavepenger gir nytt utstyr

Røros Speidergruppe og turngruppa i Ålen IL planlegger i disse dager handel av nytt utstyr etter at de tidligere i måneden mottok en sjekk på 10.000,- kroner til hver av gruppene.

Turnerne og speiderne får pengene etter å ha søkt på midler i forbindelse med vår halvårlige gavetildeling som i vår nok en gang har delt ut midler til lag og foreninger i Røros- og Holtålen.

– Vi ønsker å bidra med penger der vi ser at tildelingen virkelig utgjør en forskjell. Det har vi inntrykk av at den gjør i begge disse tilfellene. Turngruppa i Ålen trenger nytt utstyr når de flytter inn i Hovet og speidergruppa har rett og slett slitt ut utstyret de har, sier banksjef Eivind Langseth som i tillegg til å stille med en sjekk også hadde is i posen til speiderne. – Det virker som begge deler slo an, smiler han.

RørosgaveturnÅlenIL

– Det er viktig for vår egen virksomhet at det gror godt rundt oss, og vi ser stor verdi i alt som bidrar til å styrke området rundt oss, forteller banksjefen. Listen over mottakere fra bankens gavearbeid inneholder både landskjente arrangement og lokale grasrottiltak.

I tillegg til den halvårlige gavetildelingen er SpareBank1 SMN i år hovedsamarbeidspartner for Røros Challenge, Jenterittet og Elden.