Skandia Cup, Sportsklubben Freidig og lokalbanken

Barnlig glede, sunn konkurranse, samhold, god stemning og harde spark. Det er på Lade det skjer denne uken, og som stolt samarbeidspartner er vi med fra begynnelse til slutt.

Skandia Cup arrangeres av Sportsklubben Freidig, og har vært gjennomført hvert år siden oppstarten i 1975. Cup-spillet er fordelt på en Minicup for 7-10 åringer og en Hovedcup for de mellom 11-19 år.

Vi er alle kjempeglade for den store oppslutningen om årets turnering, med 388 lag til Skandia Mini Cup og 342 lag til Skandia Hoved Cup. Det er Norges nest største fotballturnering med ca. 9000 deltagere pr år de siste årene.

Som stolt mangeårig samarbeidspartner av både Sportsklubben Freidig og Skandia Cup er vi til stede for å bygge oppunder turneringen, under hele uken.

Vi har egen stand hvor vi daglig deler ut gaver. Vi lodder også ut et gavekort på 5.000 kroner, samt gymbagger med sporty innhold på en quiz som går hele tiden. Det er lang kø og høy aktivitet rundt standen hver eneste dag, og alle anbefales å ta turen innom.

1

Mange finner også stor glede over vårt Fussball-spill – her spilles det mye, og med iver.

3

Tirsdag 25.06 setter vi også i gang Bank og Boligdag ved vårt kontor på Lade. Her blir det blant annet grilling og masse gøy! Alle rådgivere fra Lade-kontoret er tilstede.

Det er med andre ord på Lade det skjer i Trondheim denne uken, og det er ingenting vi liker mer enn at det blomstrer og gror i nærmiljøet. Vi er stolte over å kunne bidra til dette, og synes våre samarbeidspartnere gjør en fantastisk jobb med å løfte lokalsamfunnet.

Vi vil være banken for bredden, ungdommen og nærmiljøet.