Småmonster på barnaZmoldejazz

Barna har sin egen jazzfestival på kulturhuset Plassen med daglige forstillinger i jazzlokalet Storyville. I går var det Tricia Boutte fra New Orleans som underholdt barna. I dag handlet det om monsterjazz – for store og små monstre.

Nok en regntung dag i Molde. De som bryr seg minst om det er nok barna. BarnaZmoldejazz 2013 er et av utviklingsprosjektene som SpareBank 1 SMN står bak på årets festival, og det hele tar sted på Storyville.

Karl Seglem har arbeidet med konserter for barn og unge siden 1985 og hadde med seg et stjernelag av internasjonale musikere spesielt for dette. Gjennom bestillingsverket Småmonsterjazz fikk vi føling med monstrene i salen og ungene var med på notene – og inntok etterhvert scenen. Jazzmusikken slo an og forestillingen spilles også i morgen.

Småmonsterjazz på Storyville uder barnaZmoldejazz

Småmonsterjazz på Storyville uder barnaZmoldejazz

Målet med barnaZmoldejazz er å øke barns forståelse og interesse for jazzmusikk gjennom lytting og aktiv deltakelse. Det skal være et konserttilbud der det tilbys kvalitetsmusikk med anerkjente utøvere og ulike konserter spesielt for barn med fremstående norske jazzmusikere som bl.a. har spesialisert seg på formidling for målgruppa.

Jazzuka for barn avsluttes fredag og lørdag med Hizzigbops og Lyden av Munch.

barnaZmoldejazz

barnaZmoldejazz