God erfaring med behandlingsforsikring

CNC-Produkter AS opplever at ansatte både kommer raskere til behandling og tilbake i jobb med behandlingsforsikring. Med 50 ansatte benyttes forsikringen ofte, på alt fra kiropraktor til operasjoner.

Raskere tilbake i jobb

Bakgrunnen for at CNC-Produkter valgte å etablere behandlingsforsikring var at Arvid P. Steen, daglig leder, selv hadde hatt behandlingsforsikring i mange år og hadde god erfaring med det.

– Det er nå 2 år siden vi etablerte forsikringen, og med ca 50 ansatte brukes den jevnlig, og på forskjellige måter. Vi opplever at ansatte kommer raskere tilbake til jobb, forteller Arvid P. Steen. – Dette oppleves som positivt både av de ansatte og bedriften.

Positive tilbakemeldinger fra ansatte

CNC-Produkter har bare opplevd positive tilbakemeldinger fra ansatte. De sier selv at forsikringen brukes ofte, og de opplever å bli møtt med velvilje og at ting skjer raskt.

- For eksempel hadde vi en ansatt som fikk skiftet hofte. Da innkallingen til utredning hos det offentlige kom, var operasjonen allerede gjennomført med hjelp av behandlingsforsikringen. Vi opplever at ansatte kommer raskere til undersøkelse og behandling, forteller Steen.

Anbefaler behandlingsforsikring

Arvid P. Steen sier at han anbefaler alle bedriftlsedere å etablere behandlingsforsikring i sine bedrifter.

- Forventningene vi hadde før vi etablerte behandlingsforsikringen er absolutt innfridd, sier Steen.

Fakta om CNC-Produkter

CNC-Produkter er en del av et sterkt industrimiljø i Leksvik kommune. Her er flere framgangsrike bedrifter samlet i et livskraftig nettverk. Kanskje har beliggenheten, bare noen minutter med hurtigbåt over fjorden til teknologihovedstaden Trondheim, bidratt til den positive utviklingen. CNC-Produkter har siden starten i 1989, utviklet seg til å bli en ledende bedrift innen sin bransje i Midt-Norge.

CNC-Produkter leverer dreide og maskinerte produkter til alle typer prosjekter og sammensatte ferdigprodukter. Bedriften monterer, ferdigstiller og tester produkter der egne og eventuelle del-leverandørers produkter inngår.

Kunder er små og store bedrifter hovedsakelig innen offshorerelatert mekanisk industri.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.