Enda enklere!

Vi setter så veldig pris på tilbakemeldinger fra dere. Vi er opptatt av at det skal være enkelt å få tak i oss, og å få hjelp til det man trenger – når man trenger det. Derfor har vi nå finpusset hjemmesiden vår.

Vi vil være best på kundeopplevelser – enten det er i kontoret, på nett eller på telefonen.

Finn rådgiver

Tilbakemeldinger fra noen av dere har vært at dere synes det har vært vanskelig å finne kontaktinformasjon til rådgiveren deres.

Derfor har vi laget en ny side på smn.no for å gjøre det enklere for deg å finne telefonnummer og e-postadresse til rådgiveren din. Du får også oversikt over rådgiverne som jobber i Direktebanken, som du kan nå på 07300 fra klokken 07.00-24.00, alle dager i året.

inngang

På den nye siden kan du søke på rådgivers navn, eller klikke deg inn på kontoret for å se hvem som jobber der. Du kan også se bilde av rådgiverne, slik at du lettere kjenner han/henne igjen når dere treffes.

Dermed kan du selv velge om du vil prate med rådgiveren din direkte, eller om du vil prate med en annen rådgiver ved å ringe oss på 07300.

inngang2

Kundeservice

Man kan finne svar på det meste man lurer på på hjemmesiden vår. Etter å ha gjort litt undersøkelser og fått noen tilbakemeldinger, så har vi gjort noen grep for å gjøre det enda mer oversiktlig for deg når du leter etter svar på noe.

Uansett hvor på smn.no du nå befinner deg, så har du en kontakt oss- boks på venstre side. Under denne har du noe som heter Kundeservice. Trykker du der kommer du til en samleside med søkefelt som enkelt gir deg svar på det du etterspør.

kontakt oss

kundeservice

En ting som ikke har forandret seg er at vi er her – enten du vil komme i kontoret, ringe oss, sjekke ut ting selv på nett eller pludre i nettbanken. Det er viktig for oss at du får svar på det du lurer på, at du er fornøyd, og at du føler at du blir hørt.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.