Konkurranse: Du kan bestemme hvem som skal få 10 000 kroner

Nå har du sjansen til å bestemme hvilket lag, forening, aktivitet eller prosjekt som skal få litt ekstra kroner i kassen. Vi trekker ut en heldig vinner som får gi bort 10 000 kroner til et godt formål, mandag den 16. september.

Hvordan deltar jeg?
Å delta i konkurransen er ganske enkelt. Gå på vår Facebook-side (facebook.com/sparebank1smn) og trykk liker på denne statusen:

statusoppdatering

Hva er et “godt formål”? Kan jeg velge hvilket formål jeg vil?
Ja, du kan velge hvilket formål du vil, men de som skal få pengene må oppfylle følgende kriteriene i reglene under:

 • Kandidaten må være lokalisert eller ha tilhørighet i Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag, Møre og Romsdal eller Sogn og Fjordane.
 • Pengene skal gå til allmennyttige formål innen kunst, kultur, idrett eller velferd. De kan ikke gå til elitesatsning eller støttefond. Det gis ikke støtte til politiske eller religiøse organisasjoner.
 • Kandidaten må være en forening, en organisasjon eller et lag, og kan ikke være privatpersoner eller kommersiell virksomhet.

Kan mitt formål få 10 000 kroner selv om jeg ikke vinner konkurransen?
JA! Send inn en søknad om støtte på inntil 10 000 kroner på smn.no, og vi vil behandle søknaden om støtte på vanlig måte. To ganger i året deler vi ut støtte til mange ulike aktiviteter og prosjekter som skaper glede og engasjement i lokalmiljøet. Dette er prosjekter innen kultur, idrett, miljø og humanitært arbeid.

Søknadsfristen er 15. september.

Hvorfor deler dere ut penger? 
Det er viktig for vår egen virksomhet at det gror godt rundt oss. Derfor støtter vi prosjekter som skaper engasjement, har verdi over tid og gir nytte og glede til mange. Listen over mottakere fra bankens gavearbeid inneholder både landskjente arrangement og lokale grasrottiltak. Vi prioriterer prosjekter innen innovasjon, næringsutvikling, kultur, idrett, miljø og humanitære formål. Les om andre som har fått støtte her.

Regler

Konkurransen

 • Konkurranseperioden er fra tirsdag 10. september til søndag 15. september 2013.
 • Denne konkurransen er i regi av SpareBank 1 SMN, og deltakelsen foregår på SpareBank 1 SMN sine Facebook-sider.
 • For å delta i konkurransen må du mellom 10. og 15. september trykke “liker” på denne statusoppdateringen på SpareBank 1 SMN sin Facebook-side.
 • Vinneren trekkes ut tilfeldig blant de som har likt statusen, og får velge et formål som oppfyller kriteriene under som vil få 10 000 kroner.
 • Vinneren kan ikke være ansatt i SpareBank 1.

Kriterier til formål som kan velges ut

 • Kandidaten må være lokalisert eller ha tilhørighet i Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag, Møre og Romsdal eller Sogn og Fjordane.
 • Pengene som skal deles ut skal gå til allmennyttige formål innen kunst, kultur, idrett eller  velferd. De kan ikke gå til elitesatsning eller støttefond. Det gis ikke støtte til politiske eller religiøse organisasjoner.
 • Kandidaten må være en forening, en organisasjon eller et lag, og kan ikke være privatpersoner eller kommersiell virksomhet.
 • SpareBank 1 SMN forbeholder seg retten til å avvise uegnede kandidater som anses å være støtende, skadelig, eller på annen måte upassende.

Forsøk på stemmefusk er ikke tillat og vil bli sendt videre for manuell inspeksjon. Forsøk på å manipulere avstemming ved å registrere flere konti eller på annen måte utnytte systemet er ikke tillatt. Forsøk på stemmefusk kan resultere i diskvalifisering.