Mobilbank for barn

Nå lanserer vi mobilbank for barn, og med det så har vi nå et komplett og pedagogisk banktilbud til foreldre som ønsker å lære barna om penger.

Mobilbank for barn er gratis, og tanken er at det vil være et fornuftig og nyttig verktøy for hele familien. Den er nøye tilpasset for bruk av barn og har derfor sterke begrensninger, men den gjør det mulig for barn å sjekke saldo på mobil og nettbrett.

Dette skal være en enkel måte for barn å holde oversikt over eget forbruk på mobil eller nettbrett. På den måten kan de for eksempel sjekke om ukelønnen er kommet inn før de betaler, eller hva som står igjen etter at et kjøp er gjort.

Enkel oversikt over saldo og transaksjoner

Enkel oversikt over saldo og transaksjoner

Mobilbank for barn er et fint supplement til bankkort for barn, fordi det gir barnet bedre oversikt over bruk, og penger spart. Vi mener det er viktig med kommunikasjon mellom barn og foreldre når det kommer til både kort og mobilbank, noe som åpner for læring og dialog om penger. Les mer om dette her.

Som for alle forhold ellers i livet er det selvsagt du som forelder som både bestemmer og vet hva som er best for egne barn.

Vi har over tid utviklet gode applikasjoner og løsninger tilpasset for alle aldersgrupper, slik at vi kan tilby en enklere hverdagsbank for hele familien. Se oversikt over noen av appene vi tilbyr her.

Enklere hverdagsbank for hele familien

Enklere hverdagsbank for hele familien

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.