Stiftelsesforum

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og holder et nytt Stiftelsesforum 3.-4. september i SpareBank 1 SMN sine lokaler i Trondheim. I år kommer blant annet Anne Enger, Gunnhild A. Stordalen og Ansgar Gabrielsen.

Stiftelsesforum arrangeres av SpareBank 1 SMN og Allegro Finans, og er en årlig begivenhet. Det er en nasjonal møteplass for personer som jobber administrativt eller sitter i styret i en stiftelse. Her kan man dele erfaringer og kompetanse samt knytte nye relasjoner og møte folk man kjenner.

I fjor var vi så heldige å være vert under offentliggjøringen av Trond Mohn sin gave til St. Olav og en helt ny PET-skanner til en prislapp på rundt 50 millioner kroner. Dette i stiftelsenes ånd om filantropi vist fra sin aller beste side.

Stiftelsesforum har også i år en rekke spennende foredragsholdere. På dag 1 kommer blant annet Gunhild Stordalen, styreleder for Stordalen Fundation, Anne Enger, nåværende fylkemann i Østfold og Ansgar Gabrielsen, kjent fra sine roller som helseminister og næringsminister, nå styreleder i Cultivastiftelsen og Stiftelsesforeningen. Dag 2 setter fokus på de praktiske gjøremålene og utfordringene en stiftelse står overfor til daglig. Du får blant annet høre Tommy Pedersen, administrerende direktør i en av Nordens største stiftelser, Augustinus Fonden.

Vi ønsker alle velkommen til årets forum.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.