Grethe Ulstad

Grethe ga bort 10 000 kroner!

Hele 1498 personer ville bestemme et formål som skulle få 10 000 kroner av oss. Vinneren, Grethe Ulstad, var ikke i tvil om at det var Klæbu Damekor som skulle få kjempesjekken. Det ble stor stemning når vi overrasket dem i Gamle Festsal i Klæbu.

Konkurransen var veldig enkel. Av alle som trykte “liker” på vår Facebook-status, så ville vi på en bestemt dato plukke en vinner. Vinneren ville så få muligheten til å bestemme hvilket formål som skulle få 10 000 kroner i gave fra oss.

Av 1498 personer så var det altså Grethe Ulstad som vant. En telefonsamtale avslørte at hun ikke var i tvil om hvem hun synes fortjente å få pengene – nemlig Klæbu Damekor. Ingen betenkningstid var nødvendig, og planen for hvordan pengene skulle overrekkes kunne klekkes ut. Vi ble enige om at vi ville overraske de flotte damene i koret – komme helt uventet på. Så det gjorde vi.

Tirsdag 1. oktober hadde koret sin ukentlige korøvelse i Gamle Festsal i Klæbu. Vi hadde fått streng innstruks fra Grethe om når vi kunne komme, og at vi skulle vente på henne utenfor. I korpausen, på slaget klokken 20.00, så åpnet sidedøren seg, og Grethe kom til syne. Banksjefer Tor Inge Skjøtskift og Tore Bull Hedel ble geleidet inn i entreen, og fikk vist Grethe kjempesjekken.

Stemningen ble ren glede når det kom frem tydelig hva som hadde skjedd. Grethe overrakte pengene til lederen for koret og fikk trampeklapp, plystring og jubel fra alle til stede. Dette var en gledens dag for damene, og Grethe var en helt.

Siden pengene og besøket kom så brått på kunne ikke damene svare på hva de skal bruke pengene på, men det var liten tvil om at de skal komme godt med til et bra formål. Som takk til banken, Grethe og rett og slett for å feire, så tok damene en opptreden for oss på impulsen. Banksjefene ble målbundet til lyden av Moulin Rouge.

Hvert år gir vi bort små og store beløp til en mengde formål i vår region. Vi er opptatt av at lokalsamfunnene skal ha brede og gode aktivitetstilbud, og vi har derfor åpnet for at alle typer lag og foreninger kan søke om inntil 10 000 kroner, to ganger i året. Denne gangen valgte vi å gi bort en av disse beløpene på en litt annen måte.

Tusen takk til Grethe Ulstad og alle som deltok i konkurransen. Vi gleder oss over å se det engasjementet og mangfoldet som finnes i vår region, og ser frem til neste søknadsperiode!

Se bildegalleri på Facebok