Kari Traa

Kari Traa – fra alpin til bedrift

Kari Traa har med sitt foredrag om veien fra alpinstjerne til suksessfull bedriftseier vært stjernen på våre temamøter for småbedriftsledere i høst. Avslutningen på turneen var i Molde denne uken.

Det er ingen tvil om at Kari har gjort stor suksess med sitt ullmerke Kari Traa. Nå satser hun videre mot å bli ledende innen sportstøy for damer. Veien har ikke alltid vært like enkel, vi fikk høre om et og annet hinder på veien, men hun har vært standhaftig ved konseptet sitt om tøft og fargerikt tøy for aktive jenter.

For om lag 50 småbedriftsledere, ble det siste temamøtet på denne turneen avsluttet i Molde.

Temamøtene var satt opp for å samle småbedriftsledere slik at vi kunne gi informasjon om endringer i Aksjeloven. Denne delen av møtet ble presentert av John Birger Rødde. Deltakere ga uttrykk for at de synes gjennomgangen var nyttig, da det ikke alltid er like lett for en bedriftsleder å få med seg endringer rundt drift av selskaper. Temamøtene ga oss også mulighet til å ta opp temaet pensjon – energisk presentert av Øystein Solli.

Det var naturligvis Kari Traa som var stjernen – og for et fyrverkeri av ei dame. Med glimt i øyet, energi og innlevelse fikk vi Kari sin historie fra hun var ei lita jente til den dama hun har blitt i dag, som bedriftsleder. Det hele ble naturligvis gjort på det velkjente og sjarmerende vossamålet.

Kari Traa var engasjert og overbevisende under sin presentasjon

Kari har aldri vært hverken redd for å stikke seg ut eller holde igjen når det kommer til grensesprengende aktiviteter. Det er ikke alt hun har gjort som har vært like planlagt, kunne hun røpe, med historien om det velkjente bildet i aktivitetsbladet Ultrasport i 2001 som eksempel på akkurat det. Der hvor moren snudde på hælen og dro hjem til Kari og krevde forklaring, mente besteforeldre at papparazziaen hadde blitt temmelig nærgående ettersom de hadde begynt å ta bilder i dusjene til folk. Kari mente bildet likevel hadde åpnet mange dører for henne, på tross av ulike meninger om det bildet.

Kari er nå aktuell med programmet Kari Traa-leikane på TV3 nå, og hun lanserte også ideen om Kari Traa-camp i Molde til våren. Ut i fra responsen vi har fått om dette på sosiale medier virker ikke det helt urealistisk.

Takk til alle som møtte opp for å høre på, og takk til John Birger, Øystein og Kari for en flott kveld med mange gode historier og poenger.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.