Årets kremmer 2013 til GW Norge

Årets kremmer er blitt delt ut to ganger, og i år som i fjor går prisen i Trondheim og omegn til familien Angen – i år via selskapet GW Norge.

SpareBank 1 SMN innstiftet i fjor en ny pris for å stimulere handelsnæringen i Trøndelag og Nordvestlandet til lønnsom og vekstkraftig drift. Første gang vant Brando Kids som eies av familien Angen. Samme familie står bak Årets kremmer 2013 i Trondheim, nemlig GW Norge.

Det var konsernsjef Finn Haugan i SpareBank 1 SMN som i går overrakte prisen på NæringsDriv til en stolt Hilde Alnes, som er daglig leder i GW Norge. Prisen er basert på objektive kriterier med innleverte regnskap i Brønnøysundregistrene som eneste fasit. Rangeringen er gjort ut fra lønnsom vekst siste tre år (2010-2012).

To på rad

– Jeg er veldig stolt av å motta denne prisen på vegne av GW Norge. Prisen går til alle i selskapet, som gjør en fantastisk jobb ute i butikkene hver eneste dag. Uten dem hadde vi ikke vært der vi er i dag. En slik pris inspirerer oss til å gjøre en like bra innsats videre, sier Hilde Alnes i GW Norge.

– Jeg er mektig imponert over hvordan familien Angen driver sine butikker, og deres kvaliteter blir godt dokumentert ved å bli Årets kremmer for andre gang – av to mulige. Konkurransen er knivskarp innen varehandel som er den aller største næringen i Trøndelag og på Nordvestlandet. Gjennom Årets kremmer ønsker vi å gjøre stas på de som lykkes aller best, til inspirasjon for alle andre handelsdrivende, sier Finn Haugan i SpareBank 1 SMN.

Åtte butikker

Den suksessrike handelsbedriften GW Norge driver med salg av moteklær fra det tyske kvalitetshuset Gerry Weber. Virksomheten er fordelt på åtte butikker, derav én i Trondheim, og nettportalen chantal.no. Hovedkontoret ligger på Bakklandet i Trondheim, og GW Norge sysselsetter i alt 40 ansatte. Selskapet omsatte i 2012 39,9 mill kr (29,4 mill i 2011) og fikk resultat før skatt på 5,0 mill kr (4,1 mill). Samlet omsetningsvekst siste tre år er på hele 62,7 prosent.

GW Norge eies av T. Angen Kåpesenteret AS, hvor familien Angen står bak alle aksjer. Familien er særdeles gode kremmere, og nevnte Brando Kids og T. Angen Kåpesenteret AS plasserer seg begge på 20 på topp i konkurransen om å bli Årets Kremmer 2013.

Her er lista over de ti beste selskapene basert på 2012-regnskap:

Ti på topp

Ti på topp