Folkets tælpris: Du bestemmer!

I disse dager avgjøres det hvem som skal vinne folkets tælpris og 100.000 kroner i Namdal. Din stemme kan avgjøre resultatet – men du må forte deg.

Vi ønsker å engasjere deg, og andre i ditt lokalsamfunn, til å stemme frem tiltak som skal få støtte via bankens gavearbeid.

For deg som hører til i Namdalen er det fremdeles tid igjen til å bli med å bestemme hvem vinneren av folkets tælpris i skal bli. Avstemmingen for folkets tælpris i Namdal stenger 30. november. Se de nominerte, og hvordan du avgir stemme, lenger ned på siden.

Folkets tælpris ble gitt for første gang i 2010, i Levanger. Siden den gang har den vandret rundt mange steder i vår region. Folkets tælpris har trukket frem vel fortjente mottakere, i nært samarbeid mellom lokalavisene og de lokale banksjefene.

Folkets tælpris skal gå til lag, foreninger eller private personer som viser glød og engasjement som fortjener oppmerksomhet og støtte.

Tidligere i 2013 vant Heggesåsen alpinbakke frem med flest stemmer i Steinkjer, og Leksdal IL vant frem i Verdal. I disse dager blir det klart hvem de nominerte i Oppdal og Rennebu er.

For å stemme: Send en sms med TÆL + kandidatens bokstav til 2242.
(Eks. TÆL A til 2242)

Disse er nominert i Namdalen:

Kandidat A: Ester Berger, Bangsund.
Kandidat B: Tranås jernaldergård, Jøa.
Kandidat C: Leka motorcross.
Kandidat D: Mekkegarasjen, Kolvereid.
Kandidat E: Kolvereid skolekorps.
Kandidat F: Grong Røde kors og Snøhytta.

Pris kr. 1 per melding, kun én stemme per telefonnummer.

Det er mulig å stemme fram til 30. november.

I samarbeid med NA skal Sparebank 1 finne den eller dem i Namdalen som fortjener å få 100.000 kroner for sitt lokale engasjement. Fra venstre: NAs sjefredaktør Kim Riseth, banksjef Guri Moum Brede, markedssjef Eva Meidal i NA og banksjef Beate Skillingstad. Foto: Namdalsavisa, Runar Moen

I samarbeid med NA skal Sparebank 1 finne den eller dem i Namdalen som fortjener å få 100.000 kroner for sitt lokale engasjement. Fra venstre: NAs sjefredaktør Kim Riseth, banksjef Guri Moum Brede, markedssjef Eva Meidal i NA og banksjef Beate Skillingstad. Foto: Namdalsavisa, Runar Moen