Ramp- og JazZtipentiater med suksess

Å støtte unge talenter i vår region er noe vi gjør med stolthet og glede. Ekstra gøy er det derfor når vi ser disse talentene utvikle seg til å gjøre suksess innenfor sine felt. Kristoffer Lo og Conor Patrick & the Shooting Tsar Orchestra – gratulerer!

SpareBank 1 Ramp pop- og rockstipend deles ut til en verdig mottaker hvert år i forbindelse med låtkonkurransen Bandwagon. Conor Patrick & the Shooting Tsar Orchestra mottok stipendet i fjor, og slapp denne uken sin nye musikkvideo og låt (se video øverst i innlegget) – vi tror det blir en hit. De reiser nå til Stockholm om 2 uker for presentasjon for den svenske platebransjen.

Kristoffer Lo med banksjef Per Oskar Olsen ved overrekkelse av SpareBank 1 JazZtipendiat i 2013

Kristoffer Lo med banksjef Per Oskar Olsen ved overrekkelse av SpareBank 1 JazZtipendiat i 2013

SpareBank 1 JazZtipendiat er den største jazzprisen i Norge og deles ut hvert år på MoldeJazz – fjorårets mottaker Kristoffer Lo nådde denne uken førsteplass på VG-lista med det nyslupne albumet “Silent Treatment” med sitt band Highasakite. Vår samarbeidspartner Moldejazz kunne også denne uken annonsere at Highasakite vil spille på årets festival, i tillegg til Kristoffer sin allerede avtalte oppføring av sitt bestillingsverk.

Vi gleder oss til å følge med Kristoffer og Conor videre – og ønsker dem lykke til!

SpareBank 1 SMN er ledende bank i Trøndelag og Nordvestlandet med ca 200 000 personkunder og over 14 000 bedriftskunder. Hvert år bevilger banken inntil 50 prosent av overskudd etter skatt og utbytte til allmennyttige formål. Tæl er bankens stipendordning for unge talenter, men banken har også andre stipendordninger som JazzTalent, JazZtipendiat, Geir Digernes’ minnepris og Ramp pop- og rockstipend. SpareBank 1 SMN er landsdelens ledende private bidragsyter og har i løpet av de siste ti årene delt ut mer enn 500 millioner kroner til gode formål i regionen.