Ung og forsikring – er du forsikret?

Har du flyttet hjemmefra for å studere eller jobbe? Da er det viktig å undersøke hvilke forsikringer som gjelder for deg, slik at du har forsikret det du ønsker å forsikre.

Flere unge blir overrasket når de får vite at de ikke er dekt av foreldrenes innboforsikring. Hvis du har meldt adresseendring til Folkeregisteret, og dermed står med annen registrert adresse enn dine foreldre, er man ikke lenger dekt av foreldrenes innboforsikring. Hva så med familiens reiseforsikring? Heller ikke den gjelder for deg etter at du er blitt 20 år, uavhengig av Folkeregistrerte adresse. Med innbo- og reiseforsikring for unge får du forsikringene du trenger – både hjemme og på reise.

Innbo- og reiseforsikringspakke – for deg mellom 18 og 28 år

Det er viktig å tenke gjennom hvilke typer skader du vil ha dekt når man velger mellom standard- og toppdekning. Nedenfor følger en oversikt over hva som er inkludert på de ulike trinnene i innbo- og reiseforsikringen for unge.

Ønsker du best mulig dekning er det toppdekningen du bør velge, da den inkluderer det du får på standarddekning, i tillegg til å ha ekstra dekninger som f.eks. i forbindelse med uhell, flyttedekning og ingen krav til overnatting.

Ønsker du best mulig dekning er det toppdekningen du bør velge, da den inkluderer det du får på standarddekning, i tillegg til å ha ekstra dekninger.

Pris innbo– og reiseforsikring:
Standarddekning: 129,- pr. måned
Toppdekning: 166,- pr. måned

Ved terminvis betaling av forsikringen er det et termintillegg i prisen.

Ønsker du å vite mer om vår innbo- og reiseforsikring for unge? Her finner du mer informasjon om hva forsikringspakken dekker.

Tidligere blogginnlegg inneholder også god informasjon om hva man som ung bør tenke på med tanke på forsikring. Nedenfor finner du direktelinker til innlegg som kan være oppklarende og informativ om du skulle ønske mer informasjon:

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.