Olavsfestdagene 2014

SpareBank 1 SMN og Olavsfestdagene har samarbeidet nært over flere år, og vil også gjøre det i 2014. Med bankens hovedkontor bygget over Olavskirken og 190 år med historie i Trondheim ser vi det som naturlig at har vi tatt en synlig rolle for å formidle og forsterke Olavstradisjonen.

Som knutepunktinstitusjon skal Olavsfestdagene i Trondheim ha en forankring i den kirkelige, historiske og kulturelle olavstradisjonen. Ut fra den basisen skal Olavsfestdagene i Trondheim hvert år legge vekt på den kirkelige olsokfeiringen i Nidarosdomen, og sørge for å gi publikum et bredt tilbud av kultur og aktiviteter.

SpareBank 1 SMN vil, også i år, være synlige med SpareBank 1 Scenen på Trondheim Torg. Her vil vi spesielt benytte oss av arrangementene rettet mot familier, barn og unge. På scenen vil vi også synliggjøre noen av de unge talentene som har fått Tæl-stipend fra banken. Bankens egne lokaler vil også bli benyttet som arena for noe av festivalens program.

Når det gjelder årets utgave av Olavsfestdagene, så mangler det ikke på godbiter. Selv om vi fortsatt er tidlig på året kan vi friste med opptredener fra Lars Winnerbäck, Mavis Staples og ingen ringere enn Åge Aleksandersen og Sambandet. Med andre ord er grunnlaget lagt for nok et vellykket arrangement med store folkemengder, mye liv og mange gode opplevelser for store og små.

Med det fotfeste og populariteten Olavsfestdagene har fått i Trøndelag, så kan vi trygt si at vi er stolte over å få jobbe videre med dette arrangementet også i 2014.

Her finner du bilder fra Olavsfestdagene i fjor.

SpareBank 1 SMN er ledende bank i Trøndelag og Nordvestlandet med ca 200 000 personkunder og over 14 000 bedriftskunder. Hvert år bevilger banken inntil 50 prosent av overskudd etter skatt og utbytte til allmennyttige formål. SpareBank 1 SMN er landsdelens ledende private bidragsyter og har i løpet av de siste ti årene delt ut mer enn 500 millioner kroner til gode formål i regionen.

Banksjef Tor Inge Skjøtskift og direktør for Olavsfestdagene Petter Myhr signerte samarbeidsavtale for 2014 denne uken.

Banksjef Tor Inge Skjøtskift og direktør for Olavsfestdagene Petter Myhr signerte samarbeidsavtale for 2014 denne uken.