Innovator 2014

Den røde løperen rulles ut og inviterer til gründernes Oscarfest – Innovator. Her skal vi begeistres over nye ideer, og over nye bedrifter. 500 studenter, mentorer og nyskapingsglade støtteapparat fyller en festpyntet storsal på Studentersamfundet. Se showet live her.

Under Innovator vil de nominerte kjempe om vel 900.000 i etablererstipend. Den største av dem alle er en halv millioner kroner i Startstøtte til årets beste Gründerbedrift. Seks nominerte kjemper om prisen som er gitt av Partnere for Nyskaping og finansiert av SpareBank 1 SMN. Det vil også kåres vinnere i Venture Cup, Take-Off og Ung Innovasjonspris.

Innovator er den største prisutdelingen for gründere i Midt-Norge. Her får du ta del i suksesshistoriene til dem som virkelig tør å satse, kanskje finner du inspirasjon til å følge egne drømmer. I tillegg til prisutdelinger, vil det være foredrag av Skype-gründer Jonas Kjelberg og Wimp-gründeren Sebastian Stein. Sistnevnte valgte å forlate drømmejobben og begynne som feltarbeider i Leger Uten Grenser.

Innovator er en del av den årlige teknologiuka i Trondheim, og er et av flere arrangement i regi av Partnere for Nyskaping i perioden 25.-30. april.

Følg showet direkte mellom 15.00 og 18.00 på linken under her.

SpareBank 1 SMN tar initiativ til verdiskaping i regionen, ved å koble og bygge broer mellom ulike aktører. Sammen med blant andre Partnere for Nyskaping og Technoport jobber banken målrettet med å utvikle grunnlag for næringsutvikling. Vi er ledende bank i Trøndelag og Nordvestlandet og bevilger hvert år inntil 50 prosent av overskudd etter skatt og utbytte til allmennyttige formål. SpareBank 1 SMN er landsdelens ledende private bidragsyter og har i løpet av de siste ti år delt ut mer enn 500 millioner kroner til gode formål.