Norsk Kundebarometer 2014: SpareBank 1 Forsikring har de mest fornøyde forsikringskundene

Nok en gang har SpareBank 1 de mest fornøyde skadeforsikringskundene.
Vi legger vekt på at du som kunde skal få raske, riktige og gode skadeoppgjør, og det at dere som er kundene våre svarer at dere faktisk blir enda mer fornøyde med oss etter en skade, viser at vi har lykkes.

– Vi er både stolte og glade over resultatet, og takker kundene våre for tilliten, sier adm. direktør i SpareBank 1 Forsikring Turid Grotmoll. Hun mener at det er kombinasjonen av god rådgivning og gode forsikringsoppgjør som gjør at kundene er så fornøyde. – Rådgiverne våre er dyktige på å kartlegge behov og forventninger slik at kundene får riktige forsikringer. Dermed er kundene godt sikret om uhellet er ute.

I tillegg til at SpareBank 1 nok en gang kommer best ut i forsikringsklassen, tar vi også 21. plass av samtlige bedrifter i undersøkelsen – uansett bransje.

Kundene vil ha digitalt forsikringsselskap

SpareBank 1 Forsikring har jobbet de siste årene med å digitalisere forsikringstjenestene.

– Vi vet at bankkundene i stor grad ønsker å løse sine bankbehov enten på nett eller på mobil. Vi ser lignende utvikling innenfor forsikring, og har jobbet hardt det siste året for å digitalisere forsikringsproduktene. Nå kan for eksempel alle personforsikringsproduktene kjøpes på nett eller mobil, forteller Grotmoll

– De beste ukene ser vi at nærmere 10 prosent av forsikringssalget foregår på nett eller mobil.

Resultater fra Norsk Kundebarometer 2014

SpareBank 1 Forsikring har de mest fornøyde forsikringskundene i følge Norsk Kundebarometer 2014. Selskapet får en tilfredshetsscore på 79,2 basert på en skala fra 0 til 100, der 100 er best. Når det gjelder lojalitet, får SpareBank 1 Forsikring en score på 84,7 av 100 poeng. Norsk Kundebarometer er et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI.

En stor gratulasjon til Flytoget som nok en gang ble den store vinneren totalt sett. Flytoget har dermed Norges mest fornøyde kunder, i følge Norsk Kundebarometer. Det er gøy :)

Om SpareBank 1 Forsikring

SpareBank 1 Forsikring bygger på mer enn 90 års erfaring som forsikringsleverandør, og er det ledende selskapet på salg av forsikring i bank i Norge. SpareBank 1 Forsikring er Norges 4. største forsikringsselskap med en markedsandel på over 10 prosent.

Fun fact: Annenhver hustand i Norge har innboforsikring i SpareBank 1.

Norsk-Kundebarometer-2014

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.