1 700 ungdommer til topps

For niende året på rad arrangerte Trondhjems Turistforening Opptur for 8. klassingene. SpareBank 1 SMN er med som stolt støttespiller for dette positive tiltaket med å få ungdommer ut i marka.

– Det er et mål å få unge mennesker glade i natur, tur og mosjon på et tidlig tidspunkt, og for mange er dette faktisk den første skikkelige turen de er med på, sa markedssjef Jonny Remmereit i Trondhjems Turistforening (TT) i forkant av fjorårets arrangement. – Det er derfor det er viktig å legge til rette for slike arrangement. På den måten får ungdommene sammen den gode følelsen av mestring og samhold.

Før start ble alle elevene utrustet med hvert sitt klippekort og kartskisse. Så gikk turen opp til Våttakammen. Her ble elevene møtt av en storslagen utsikt over byen, Munkholmen og mot Fosenalpene. Deltakerne gikk deretter til Geitfjellet, som var løypas høyeste punkt med sine 416 meter over havet.

1 700 ungdommer på vei opp til Geitfjellet

1 700 ungdommer på vei opp til Geitfjellet

Videre gikk turen via Helkansetra. Her var Røde kors behjelpelig med å lege gnagsår, før siste etappe ned til Ila, hvor is fra Diplom-is og premier ventet. Se alle bildene fra årets Opptur her.

Blant alle klassene som deltok på Opptur, ble det også i år kåret en vinner som får en fin premie av banken. Hele klassen får nemlig bli med SpareBank 1 SMN på en drømmedag med pizza og drikke, samt en av Rosenborgs hjemmekamper til høsten. Vi gleder oss!

Et arrangement som fører til at noen blir fristet til å bruke marka mer og være ute i frisk luft er på alle måter en god ting. Derfor ser vi også på det som helt naturlig at banken som er så opptatt av lokalsamfunnet vårt stiller opp, også denne gangen. – TT retter en stor takk  for strålende samarbeid med AtB og SpareBank 1 SMN. Dette var med å gjøre det mulig å få til atter en suksess for 1 700 åttendeklassinger i Trondheim, sier Remmereit.

Gratulerer til TT for enda et flott og viktig gjennomført arrangement!

SpareBank 1 SMN bidrar til et godt aktivitetstilbud i vår region via en rekke samarbeid. Opptur, Barnas Sykkeldag, Trondheimshelg og andre er eksempel på dette. Vi er ledende bank i Trøndelag og Nordvestlandet med ca 200 000 personkunder og over 14 000 bedriftskunder. Hvert år bevilges inntil 50 prosent av bankens overskudd etter skatt og utbytte til allmennyttige formål. Vi er landsdelens ledende private bidragsyter og har i løpet av de siste ti årene delt ut mer enn 500 millioner kroner til gode formål.