Gavemottakere i Trondheim sentrum

Bestem hvem som får 10 000 kroner!

Nå kan du bestemme hvilket lag, forening, aktivitet eller prosjekt som skal få noen ekstra kroner i kassen. Vi trekker ut to tilfeldige vinnere som får 10 000 kroner hver fra banken. Hvem synes du fortjener pengene?

Hvordan deltar jeg?
Å delta i konkurransen er enkelt. Gå på vår Facebook-side (facebook.com/sparebank1smn) og skriv inn navnet på et formål som fyller kriteriene i kommentarfeltet på denne statusoppdateringen:

Facebook

Hva er et godt formål? Kan jeg velge hvilket formål jeg vil?
Ja, du kan foreslå hvilket formål du vil, men de som skal få pengene må oppfylle kriteriene som du finner under regler og vilkår lenger ned på denne siden.

Kan mitt formål få 10 000 kroner selv om jeg ikke vinner konkurransen?
JA! Send inn en søknad om støtte på inntil 10 000 kroner på smn.no, og vi vil behandle søknaden om støtte på vanlig måte. To ganger i året deler vi ut støtte til mange ulike aktiviteter og prosjekter som skaper glede og engasjement i lokalmiljøet. Dette er prosjekter innen kultur, idrett, miljø og humanitært arbeid. Neste søknadsfrist er 15. september.

Hvorfor deler dere ut penger?
Vi feirer Sparebankforeningens 100-årsdag den 12. juni, vårt eget samfunnsengasjement i 191 år, ildsjeler, frivillige, lag, organisasjoner og alt som kryper og går av gode formål i vår region.

SpareBank 1 SMN er ledende bank i Trøndelag og Nordvestlandet med ca 200 000 personkunder og over 14 000 bedriftskunder. Hvert år bevilger vi inntil 50 prosent av overskudd etter skatt og utbytte til allmennyttige formål. Vi er landsdelens ledende private bidragsyter og har i løpet av de siste ti årene delt ut mer enn 500 millioner kroner til gode formål.

Regler

Konkurransen

 • Konkurranseperioden er fra tirsdag 20. mai 2014 kl 15 til tirsdag 3. juni 2014 kl 15.00.
 • Det vil kåres to vinnere, henholdsvis kl 15.00 den 27. mai og kl 15.00 den 3. juni
 • Hver unike person kan foreslå så mange formål de vil, men ikke samme formål mer enn en gang.
 • Samme formål kan foreslås av ulike personer, og jo flere som foreslår dette formålet, jo større er sjansen for at dette blir til trukket
 • Vinneren trekkes tilfeldig av alle foreslåtte formål som oppfyller kriteriene ved begge trekninger
 • Denne konkurransen er i regi av SpareBank 1 SMN, og deltakelsen foregår på SpareBank 1 SMN sine Facebook-sider.
 • For å delta i konkurransen må du mellom 20. mai og 3. juni 2014 foreslå et formål som fyller kriteriene i kommentarfeltet på denne statusoppdateringen på SpareBank 1 SMN sin Facebook-side.

Kriterier til formål som kan velges ut

 • Kandidaten må være lokalisert eller ha tilhørighet i Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag, Møre og Romsdal eller Sogn og Fjordane.
 • Pengene som skal deles ut skal gå til allmennyttige formål innen kunst, kultur, idrett eller velferd. De kan ikke gå til elitesatsning eller støttefond. Det gis ikke støtte til politiske eller religiøse organisasjoner.
 • Kandidaten må være en forening, en organisasjon eller et lag, og kan ikke være privatpersoner eller kommersiell virksomhet.
 • SpareBank 1 SMN forbeholder seg retten til å avvise uegnede kandidater som anses å være støtende, skadelig, eller på annen måte upassende.

Forsøk på stemmefusk er ikke tillat og vil bli sendt videre for manuell inspeksjon. Forsøk på å manipulere avstemming ved å registrere flere konti eller på annen måte utnytte systemet er ikke tillatt. Forsøk på stemmefusk kan resultere i diskvalifisering.