Nidaros Bluesfestival 2014

En viktig arena for musikk

Nidaros Bluesfestival er en arena hvor mange av byens musikkelskere møtes for å diskutere og lytte til musikk som man ellers kanskje ikke ville fått muligheten til å oppleve i Trondheim. “Det e’ jo så steike bra!” erklærte en av våre ansatte, og vi er selvsagt hjertens enige.

Festivalen byr på dyktige musikere fra både innland og utland innenfor et bredt blues-spekter som toucher innom sjangre som country, soul, funk og rock. Enda bedre er kanskje den gode stemningen, hvor publikum møtes nettopp her, hvert eneste år. Engasjerte frivillige, gode ledere, velvillige samarbeidspartnere og en utmerket location setter prikken over i’en.

I år inviterte vi mange av våre kunder til Superfredag på Nidaros Blues. “Vi vil være best på kundeopplevelser- det vil si at det skal oppleves bedre å være kunde i vår bank enn i en hvilken som helst annen bank,” uttalte banksjef Jan Arild Løbak før han kort presenterte bankens holdning til samfunnsansvar og gavearbeidet vi derfor gjør. Videre holdt Martin Graftås et engasjerende innlegg om sparing – noe som ble hyppig diskutert under minglingen før og under middag.

Tor Inge Skjøtskift er ansvarlig for bankens samarbeid med Nidaros Blues. Han presenterte festivalen, artistene, og kveldens program for våre kunder med stolthet, før han også holdt et kjapt intervju med festivalleder Jan Engen.

Festivalen presenterte en ren gavepakke av et spennende program som spant seg fra konserter for Kvinne-Barn Senteret ved St. Olavs Hospital på onsdag 23. april, til en helt fenomenal avslutning med the South og Woodland på Verkstedhallen en uke etter.

Størsteparten av programmet fant sted på Royal Garden på forskjellige scener. Den største scenen var for anledningen oppkalt etter oss – nemlig SpareBank 1 Scenen Kongressen. Headlinere inkluderte The Black Sorrows, Stacie Collins, Rod Piazza & the Mighty Flyers, Dr Feelgood og Eric Burdon.

Vi gratulerer Nidaros Bluesfestival med en godt utført festival!

SpareBank 1 SMN bidrar til utvikling i lokalsamfunnene rundt seg ved å legge til rette for trivsel og vekst i Trøndelag og Nordvestlandet. Støtte til Nidaros Bluesfestival, Stiklestadspelet, MoldeJazz og andre kulturtilbud er eksempler på dette. SpareBank 1 SMN er ledende bank i Trøndelag og Nordvestlandet med ca 200 000 personkunder og over 14 000 bedriftskunder. Hvert år bevilges inntil 50 prosent av bankens overskudd etter skatt og utbytte til allmennyttige formål. De er landsdelens ledende private bidragsyter og har i løpet av de siste ti årene delt ut mer enn 500 millioner kroner til gode formål.