Jentejubel på Frøya

Det ble hurrarop og glade tårer da Frøya IL Cheerleaders ble overrasket av vår gledespatrulje og en gavesjekk på 10 000 kroner denne uka. Blant hundrevis av forslag ble de den første av to tilfeldige vinnere av bankens Facebook-konkurranse.

Mange av forslagene frem mot den første trekningen var Frøya IL Cheerleaders. Dette bedret vinnersjansene deres, og bidro kanskje dermed til at det var nettopp dem som stakk av med premien i vår Facebook-konkurranse.

Banksjef Anders Gåsø og rådgiverne på Frøya var ikke i tvil om at de ville gjøre litt ekstra stas på jentene når de hørte at det var de som hadde vunnet. Dermed la de en plan for å lure jentene til å møte opp på torget, intetanende om hva som skulle skje. Banken stilte så med ballonger og glitterpistoler, tubaist, film-team og gledespatrulje for å gi laget en skikkelig overraskelse. Det ble jubel, gledestårer og stor stemning når sjekken ble overrakt.

Gledespatruljen

– Vi startet opp i august, og er jo helt ferske ennå. Vi ønsker oss drakter, og har fått tegnet dem. Men de er dyre, og vi har lagt det litt på is en stund. Men dette vil hjelpe oss langt på vei, ja, sa trener Mona Berg til Hitra-Frøya rett etter overraskelsen.

Hvem synes du fortjener 10 000 kroner?

Vi har utfordret folket i Midt-Norge og Nordvestlandet til å komme med forslag til hvilke gode formål i denne regionen de synes fortjener å vinne 10 000 kroner. Du kan komme med forslag frem til 3. juni, hvor vi vil trekke den siste av to tilfeldige vinnere.

-Det er kommet inn forslag på mange tiltak i øyregionen, og cheerleaderne hadde blitt foreslått av mange, forteller Anders Gåsø. Han oppfordrer samtidig alle til å fortsette å foreslå gode formål. Kanskje er det noen herfra som vinner neste gang også?

SpareBank 1 SMN er ledende bank i Trøndelag og Nordvestlandet med ca 200 000 personkunder og over 14 000 bedriftskunder. Hvert år bevilger vi inntil 50 prosent av overskudd etter skatt og utbytte til allmennyttige formål. Vi er landsdelens ledende private bidragsyter og har i løpet av de siste ti årene delt ut mer enn 500 millioner kroner til gode formål.