Oppvarming til Røros Challenge

Sammen med EiendomsMegler 1 og Sport 1 inviterte vi til oppvarmingskveld til Røros Challenge i våre lokaler på Røros i forrige uke. Det ble en artig og aktiv kveld for både store og små.

Vi øvde på noen av årets poster til Røros Challenge, Sport 1 tok en enkel vårservice på medbrakte sykler og Rørosopplevelser stilte med grillmat. Det ble gitt bort flotte uttrekkspremier og alle deltakere fikk 30 % rabatt ved påmelding til årets konkurranse.

Røros Challenge går av stabelen 7. juni og er en moro og kreativ multisportkonkurranse midt i et av verdens beste reisemål. 50 poster med ulik vanskelighetsgrad er plassert i og rundt Bergstaden Røros. For å nå postene raskest mulig er sykkel en fordel, men mange av postene er lagt innen gå- og/eller løpeavstand.

Et utvalg poster byr på ekstra utfordringer og mulighet til å sanke bonuspoeng – kanskje en smaksprøve, kanskje en svømmetur og kanskje litt klatring. Bli bergtatt av Røros på en aktiv måte sammen med familien, kollegaene eller treningskompisen! Som stolt samarbeidspartner oppfordrer vi deg til å bli med – meld deg på her.

Banksjef Eivind Langseth er ikke kjent for å hoppe over en utfordring. Her drar han bankbilen.

Banksjef Eivind Langseth er ikke kjent for å hoppe over en utfordring. Her drar han bankbilen.

Vi teller dager til Røros Challenge går av stabelen og håper å se deg der!

SpareBank 1 SMN bidrar til et godt aktivitetstilbud i vår region via en rekke samarbeid. Røros Challenge, Opptur, Barnas Sykkeldag, Trondheimshelg og andre er eksempel på dette. Vi er ledende bank i Trøndelag og Nordvestlandet med ca 200 000 personkunder og over 14 000 bedriftskunder. Hvert år bevilges inntil 50 prosent av bankens overskudd etter skatt og utbytte til allmennyttige formål. Vi er landsdelens ledende private bidragsyter og har i løpet av de siste ti årene delt ut mer enn 500 millioner kroner til gode formål.