SpareBank 1 Cup på Steinkjer

SpareBank 1 Cup på Steinkjer

Hele 2 500 spillere fordelt på nesten 200 lag sørget for mye spenning og god stemning da SpareBank 1 Cup ble arrangert for 32. gang i helgen som var. Om lag 460 kamper ble spilt i den nye og flotte hallen på Steinkjer.

SpareBank 1 Cup er et naturlig høydepunkt for mange av lagene som deltar, og for svært mange er deltakelse også en sesongavslutning. Håndballspillere fra hele Trøndelag deltar med sine lag, og det kommer også lag fra resten av Norge og til og med fra Polen. Cupen er for alle, og det kjempes både i topp og bredde. Ute var det strålende sol og skyfri himmel og inne i Steinkjerhallen var pulsen høy og spenningen til å ta og føle på om kring på de seks banene.

Håndball er en populær sport, og leverer høy intensitet og nerve i hvert sekund av spillet. Det gjenspeiles i stemningen både av og på banen. Turneringen ble spilt etter NHFs og RMNs lover og reglement.

Den tradisjonsrike SpareBank 1 Cupen arrangeres av Steinkjer Håndballklubb. Klubben legger ned en formidabel jobb, og fyller ikke mindre enn 900 økter ved hjelp av mange engasjerte foreldre og andre frivillige. Arrangementet betyr mye for byen, og det er med stolthet at vi også er en del av det.

Som ivrig hovedsponsor var vi tilstede under hele opplegget, med både folk og aktiviteter, for å bidra til den gode stemningen. Verdensmester og finansrådgiver Anders Bardal var til stede som representant for banken, og han delte også ut premiene på søndag. Dette var nok stas for både unge og voksne. Vi stilte også stand med lykkehjul, quiz, premier, ansiktsmaling og humørspredende og hjelpsomme ansatte.

Vi hadde også en konkurranse på Instagram, hvor man kunne vinne et Visa gavekort med 500 kroner for å ta mest fartsfylte bilde for så å tagge det #sparebank1cup2014. Her fikk vi inn mange fine bilder, og juryen kåret en vinner påfølgende uke. Hun som vant het Oda Opøien og kommer fra Hommelvik, og det flotte bildet hennes ser du her. Odas første respons var at premien skulle hun dele med de som var på bildet, og det synes vi var utrolig fint.

Vi er veldig stolte av SpareBank 1 Cup på Steinkjer, og gleder oss til fortsettelsen.

SpareBank 1 SMN bidrar til et godt aktivitetstilbud i vår region via en rekke samarbeid. SpareBank 1 Cup, Skandia Cup, Barnas Sykkeldag og Trondheimshelg er eksempel på dette. Vi er ledende bank i Trøndelag og Nordvestlandet med ca 200 000 personkunder og over 14 000 bedriftskunder. Hvert år bevilges inntil 50 prosent av bankens overskudd etter skatt og utbytte til allmennyttige formål. Vi er landsdelens ledende private bidragsyter og har i løpet av de siste ti årene delt ut mer enn 500 millioner kroner til gode formål.