SpareBank 1 SMN blir hovedsamarbeidspartner for Rosenborg

Rosenborg er en glimrende ambassadør for Trøndelag og for verdiene nær og dyktig som SpareBank 1 SMN står for. Begge er opptatt av samfunnsengasjement og lokal talentutvikling. Vi ser frem til å utrette enda mer sammen med klubben som deres nye hovedsamarbeidspartner fra 2015.

– Vi har hatt stor glede av samarbeidet med Rosenborg siden 2009, og vi har lært dem å kjenne som en meget profesjonell partner. Nå ser vi frem til å rykke opp som Hovedsamarbeidspartner. En sterk tilknytning til klubben vil også styrke SpareBank 1 SMN som merkevare i en tid der konkurransen i bankmarkedet intensiveres, sier konsernsjef Finn Haugan i SpareBank 1 SMN.

Avtalen mellom SpareBank 1 SMN og Rosenborg gjelder fra 1. januar 2015 og i fem år fremover med opsjon på forlengelse i nye to år. Vi har vært samarbeidspartner på nest høyeste nivå i Rosenborg siden januar 2009. Den økonomiske rammen i avtalen er et betydelig grunnbeløp samt bonus som utløses ved sportslig suksess.

– Vi er meget godt fornøyd med at SpareBank 1 SMN blir med videre som hovedsamarbeidspartner, og at vi har den aller største enkeltavtalen på plass allerede sju måneder før nåværende kontraktsperiode løper ut. Det gir oss en god økonomisk trygghet i planleggingen for årene som kommer, sier daglig leder Tove Moe Dyrhaug i RBK.

Representanter fra SpareBank 1 SMN, REMA 1000 og Rosenborg BK under dagens pressekonferanse i Banksalen. Foto: Jørgen Stenseth, Rosenborg.

Representanter fra SpareBank 1 SMN, REMA 1000 og Rosenborg BK under dagens pressekonferanse i Banksalen. Foto: Jørgen Stenseth, Rosenborg.

Barn og ungdom

Et overordnet mål i avtalen er å profilere RBK og SpareBank 1 SMN som aktive samarbeidspartnere og som profesjonelle og ledende virksomheter med vinnerkultur og høy oppmerksomhet på lokal talentutvikling. Viktige tiltak blir barne- og ungdomsatsinger som Rosenborgs fotballskole og Supporter’n. Sistnevnte gjør banken i samarbeid med blant andre MOT.

– En av de tingene det også handler om er tiltak som Rosenborgskolen og Supportern. Vi tar med oss samfunnsengasjementet vårt inn i samarbeidet, for at barn og unge skal få ha sunne interesser, sier Haugan.

God match

– Rosenborg og SpareBank 1 SMN matcher hverandre veldig godt – med sin historiske forankring, sitt verdigrunnlag og sin markedsposisjon. Det er ikke bare RBK som er i stand til å styre folks følelsesliv, det er nok også banken, sier Moe Dyrhaug.

Som bank er vi overbevist om at avtalen med RBK gjør oss enda mer attraktiv som bank, som igjen gir oss flere kunder og dermed økte inntekter og som sikrer at vi til en hver tid er konkurransedyktig på produkter og tjenester – deriblant boliglån.

REMA 1000 blir med videre

Det er REMA 1000 som gir stafettpinnen videre til SpareBank 1 SMN som Hovedsamarbeidspartner i RBK. REMA 1000 har vært største partner i RBK, og vil fortsatt være partner i klubben.

– Vi har hatt et langt og fantastisk samarbeid med RBK. Vi blir med videre som partner og på investorsiden av kjøp og salg av spillere. Rema 1000 skal kunne forbindes med RBK også i årene som kommer, sier sponsorsjef Vidar Riseth i REMA 1000.

Vi ser frem til mange, spennende år som stolt og engasjert hovedsamarbeidspartner med Rosenborg.