Mobilbank på farten.

Takk for at dere gjorde det enkelt!

Nå kan man starte spareavtale i mobilbanken. En god avtale for langsiktig sparing er dermed bare et par tastetrykk unna – og kan gjøres både når som helst, og hvor som helst. Endelig fikk jeg også somlet meg til sparing i fond.

Egentlig har jeg tenkt på å spare i fond lenge, og som privatøkonom er det klart at jeg burde ha tatt min egen medisin og spart langsiktig i aksjefond tidligere. Det er bare det at jeg i fjor trengte penger til oppussing, og siden det ble litt dyrere enn antatt så stoppet jeg spareavtalene mine. Etter det har jeg liksom ikke somlet meg til det.

For 14 dager siden stod det et banner i mobilbanken om at jeg nå har mulighet til å kjøpe fond selv på mobilen. Da bestemte jeg meg for å flytte over sparepengene jeg ikke trenger på kort sikt, og samtidig starte en spareavtale.

Det lå mange spennende fond tilgjengelig, og jeg ble fristet til å prøve noen av de nye for å få litt fart på pensjonssparingen min. I dag kikket jeg innom spareoversikten på mobilen, og der lå det en hyggelig overraskelse. Pengene har faktisk økt litt i verdi på disse ukene.

Selvfølgelig skjønner jeg jo at dette kommer til å svinge, men jeg føler meg trygg på at det over år vil ende opp med å være en hyggelig opplevelse.


Aksjefond på mobilen

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.