Grannes VVS

God erfaring med mobilbank

Grannes VVS opplever en enklere hverdag med mobilbank. Med flere firma og 20 ansatte er det mye som skal koordineres i løpet av en dag. Hver dag sjekker jeg mobilbanken. Da får jeg raskt oversikt over kontoer og likviditeten i bedriften, sier Jan Roger Grannes, daglig leder i Grannes VVS.

Min hverdag

– Min hverdag går ut på å få alle til å trives på jobb og at vi har de rette rammebetingelsene samt rett bemanning til en hver tid. Noe som er ganske så stor utfordring, med de svingningene det er i bygg og anlegg for tiden, sier Grannes.

Forenklet hverdag med mobilbank

– Mobilbanken har forenklet min hverdag, sier Grannes. Det at det bare går sekunder og jeg får oversikt over alle kontoer. Det sparer jeg mye tid på. I tillegg er det enkelt da jeg slipper også å ha tilgang til PC for å sjekke transaksjonene på kontoene.

Mobilbanken gir oversikt over likviditeten

– Jeg er stort sett er inne i mobilbanken en gang per dag og det er ofte om morgenen etter kl 08.00 da kontoene er oppdatert. I mobilbanken har jeg tilgang til alle mine firmaer. Jeg bruker mobilbanken mest til å følge med på likviditeten, sier Grannes. Jeg har brukt mobilbanken daglig i 3-4 år.

Anbefaler mobilbank

– For de som kun skal inn å se på kontoene og ikke skal betale regninger, så er denne tilgangen på kontoene veldig tidsbesparende, sier Grannes.

Forbedringer

Vi i banken jobber kontinuerlig med forbedring av våre produkter. Hvilke andre tjenester ønsker du tilgang til i mobilbank bedrift? – Mulig det hadde vært kjekt med litt info eller hurtig link til telefon nummer og e-post adresse til kontakt personer i banken, slik at man hadde hurtig kobling hvis det var noen som ikke stemte med kontoer eller trengte hjelp, sier Grannes.

Fakta om Grannes VVS

Grannes VVS holder til i Namsos og har 20 ansatte. Firmaet er medlem av Bademiljø-kjeden og leverer alle typer rør. Grannes VVS har godkjenninger for alle typer røranlegg, men har i de siste årene spesialisert seg på energi og sprinkler. Firmaet utfører også totalrestaurering av bad og alle typer service jobber. De er opptatt av kvalitet og miljø i alle ledd og er ISO 14001 godkjent.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.